Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Навчання протягом життя8 жовтня в Бахмутському міському центру зайнятості відбувся семінар для безробітних. До участі в заході запросили шукачів роботи з інвалідністю.

Переглядів: 533
11.10.2021 - 13:18

8 жовтня в Бахмутському міському центру зайнятості відбувся семінар для безробітних. До участі в заході запросили шукачів роботи з інвалідністю.

Спочатку обговорювали онлайн-сервіси для активного пошуку роботи від Державної служби зайнятості. Обговорювали і користування електронними державними сервісами. Потім профконсультантка Олена Бояринова  запропонувала шукачам роботи розглянути можливості набуття додаткових професійних навичок. Як один із способів отримання таких навичок  слухачам запропонували центри професійної реабілітації для осіб з інвалідністю. Учасники переглянули презентацію Державної реабілітаційної установи «Центра комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю "Донбас" міста Краматорськ та "Всеукраїнський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю" селища Лютіж Київської області. Фахівчиня детально проінформувала шукачів роботи про умови для такого навчання. Вона акцентувала увагу слухачів, що це не тільки навчання, а й фізична та психологічна реабілітація. Учасникам  семінару також нагадали  про навчання безробітних за рахунок державної служби зайнятості під конкретне замовлення роботодавця.

Бахмутський міський центр зайнятості

Останні статті на сайті