Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

ExportUA

«Рік під знаком КіВіНу»

Переглядів: 6445
07.06.2012 - 06:55

Творчо насиченим виявився цей навчальний рік для команди КВК  ЗОШ № 18 «3-Д», очолює яку педагог-організатор Кузнєцов Андрій Іванович.

У вересні початок року ознаменувався участю в Першому Міжнародному Фестивалі дитячих команд КВК у м. Анапі, Російської Федерації. На свято гумору приїхало 43 дитячих команди КВК з Росії, України та Франції. Організаторами фестивалю виступили: творче об'єднання АМіК, Всеросійська юніор-ліга КВК і Російський Союз Молоді. Всеросійська юніор-ліга, або ж, як її часто називають, «юніорка» - є офіційною лігою Міжнародного Союзу КВК, в якій грають шкільні команди з усієї Росії.

Як говорили організатори, ідея провести міжнародний дитячий фестиваль КВК бриніла в повітрі давно, і видалась прекрасна нагода організувати фестиваль у ювілейний рік 50-річчя КВК. Олександр Масляков, ведучий і голова журі фестивалю, презентуючи блок команд, в якому виступала команда «3-Д»  на гала-концерті, сказав про команди так: «А це - збірна першопрохідців! Хлопці приїхали з міст, де до них у великий КВК, по суті, ніхто не грав». Команда гідно виступила, отримавши гарні оцінки і схвальні відгуки редакторів: «Хлопці дуже органічно виглядають на сцені, мають свій стиль, хорошу акторську гру і своєрідний літературно-інтелектуальний гумор». Після гала-концерту Олександр Масляков вручив всім командам Дипломи учасників фестивалю і КіВіНів, побажавши всім зустрічі в наступному році в Анапі.

Але Анапа далеко, а в Україні традиційно проводиться свій конкурс КВК-ЮІР. Команда КВК «3-Д», завоювавши перші місця в міському та зональному (м. Горлівка) етапах конкурсу, гідно виступила у фіналі в м. Донецьку, де посіла третє місце. Не можна не відзначити той факт, що за останні десять років в обласному фіналі Всеукраїнського конкурсу КВК-ЮІР наше місто другий рік поспіль, посідаючи призові місця, представляє команда ЗОШ № 18 «3-Д».

На фініші навчального року, команда взяла участь у XXXVI обласному конкурсі серед загонів ЮІР в м. Святогорську, куди була запрошена в якості гостей, як одна з кращих команд КВК Донецької області.

Команда та її керівник висловлюють сердечну подяку за постійну підтримку і допомогу в організаційних питаннях директору школи Тиріновій Людмилі Василівні та завідуючій організаційно-масовим відділом ГЦДЮ Власенко Тамарі Вікторівні.

У творчості, яка дарує людям радість, не буває канікул - і ось, буквально в останніх числах травня, прийшло запрошення взяти участь у Всеукраїнському фестивалі дитячих та юнацьких команд КВК «Жар-Птиця-2012», який пройде в жовтні цього року в м. Одеса. Так що новий сезон для команди КВК «3-Д» вже почався!

«Рік під знаком КіВіНу». Творчо насиченим виявився цей навчальний рік для команди КВК  ЗОШ № 18 «3-Д», очолює яку педагог-організатор Кузнєцов Андрій Іванович.«Рік під знаком КіВіНу». Творчо насиченим виявився цей навчальний рік для команди КВК  ЗОШ № 18 «3-Д», очолює яку педагог-організатор Кузнєцов Андрій Іванович .