Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 145 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Робітнича професія-шлях до успішної кар’єри

Переглядів: 983
25.11.2021 - 08:30

Учнівська молодь, яка обирає власне професійне майбутнє, перебуває в центрі уваги профконсультантів служби зайнятості.

23 листопада фахівці з профорієнтації  Бахмутського міського центру зайнятості були онлайн-гостями у старшокласників. Цього разу в Парасковіївській спеціальній  школі № 40.

Зустріч відбулась в онлайн режимі на платформі ZOOM в рамках всеукраїнського тижня професійної (професійно-технічної) освіти. Навчальний заклад  знаходиться на території  Соледарської об’єднаної територіальної громади.

Профконсультантка Тамара Богдан підготувала для старшокласників пізнавальний інтерактивний формат зустрічі для мотивації підлітків до виваженого професійного самовизначення.

Випускники разом з фахівчинею  визначили «погоду» сучасного ринку праці з допомогою барометру професій.  Адже  обрати  професію, яка користується попитом у роботодавців регіону - вже половина успіху. Тому саме отримання робітничої професії в закладах професійно-технічної освіти  веде  до успішної кар’єри в майбутньому. Школярі переглянули відеоролик «Руйнуємо стереотипи». На прикладі навчальних закладів Бахмуту в ньому показані  рівні гендерні можливості в професійній підготовці. Головне - це займатися роботою, яка подобається.

Потім  підлітки знайомились з  послугами  державної служби зайнятості для старшокласників.  Профконсультантка знайомила  їх  з формулою вдалого професійного вибору «Хочу.Можу.Треба». Діти дізнались про сучасні онлайн-сервіси від державної служби зайнятості:  платформу «Моя професія: консультаційна мережа» для подальшого професійного самовизначення. Наприкінці розглянули  додаток на андроїд «Центр професійної орієнтації».

Бахмутський міський центр зайнятості

23 листопада фахівці з профорієнтації  Бахмутського міського центру зайнятості були онлайн-гостями у старшокласників. Цього разу в Парасковіївській спеціальній  школі № 40. Зустріч відбулась в онлайн режимі на платформі ZOOM23 листопада фахівці з профорієнтації  Бахмутського міського центру зайнятості були онлайн-гостями у старшокласників. Цього разу в Парасковіївській спеціальній  школі № 40. Зустріч відбулась в онлайн режимі на платформі ZOOM23 листопада фахівці з профорієнтації  Бахмутського міського центру зайнятості були онлайн-гостями у старшокласників. Цього разу в Парасковіївській спеціальній  школі № 40. Зустріч відбулась в онлайн режимі на платформі ZOOM

Останні статті на сайті