Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Більше 9 млрд грн єдиного внеску надійшло у поточному році від роботодавців Донеччини

Переглядів: 503
04.11.2023 - 09:39

Шановні платники! Відповідно до статті 46 Конституції України громадяни мають право на соціальний захист, що включає право на забезпечення їх у разі повної, часткової або тимчасової втрати працездатності, втрати годувальника, безробіття з незалежних від них обставин, у тому числі під час військового стану та вимушеного переселення з окупованих територій.

З огляду на це, у рази зростає значення єдиного соціального внеску, зокрема, його надходжень до бюджету, тому податкова служба Донеччини акцентує важливість дотримання податкового законодавства при виплаті заробітної плати найманим працівникам та сплати єдиного внеску.

Так, за січень-жовтень 2023 року до бюджету Донецької області надійшло 9 млрд 51 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що перевищило минулорічні показники на 280 млн гривень. У тому числі за жовтень поточного року платниками Донеччини сплачено більше мільярду гривень єдиного внеску.

Податкова служба Донеччини щиро дякує сумлінним роботодавцям Донецького регіону. Тримаємо економічний фронт України разом!

bilshe_9_mlrd_grn_iedinogo_vnesku_nadiyshlo_u_potochnomu_roci_vid_robotodavciv_donechchini

Останні статті на сайті