Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 70 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Розробка концепту проєкту відбудови мійкрорайону Ювілейний «Сталева мрія»

Переглядів: 742
01.12.2023 - 15:15

Бахмутською міською військовою адміністрацією продовжується робота з розробки заходів щодо післявоєнної відбудови міста Бахмут та Бахмутської громади.

Цього разу звернулися по допомогу до Групи Метінвест, яка має універсальну концепцію відбудови. За попередньою домовленістю, проєктний офіс Метінвест-СМЦ безкоштовно розробить для Бахмутської громади концепт проєкту відбудови мійкрорайону Ювілейний «Сталева мрія».

До війни у даному мікрорайоні проживало майже 18 тисяч бахмутян. Там вирувало життя….Зараз, більша частина будівель зруйнована окупантами вщент, решта- має значні пошкодження.

Серед пріоритетних задач - максимальна функціональність простору, комфортна забудова за сучасними світовими стандартами та технологіями, зручні умови для жителів та відвідувачів району з урахуванням безпекової складової, дотримання норм інклюзивності будівель і споруд тощо.

Після розробки концепту, планується його обговорення з бахмутянами.

Дякуємо Групі Метінвест та проєктному офісу Метінвест-СМЦ за вагому підтримку на шляху до післявоєнної відбудови Бахмутської громади.

Віримо у Перемогу України!

photo: Метінвест-СМЦ

407400531_673971834881417_1325849259088958 За попередньою домовленістю, проєктний офіс Метінвест-СМЦ безкоштовно розробить для Бахмутської громади концепт проєкту відбудови мійкрорайону Ювілейний «Сталева мрія».12_n

Останні статті на сайті