Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

АРТ-СТУДІЯ «МОДНІ ТЕНДЕНЦІЇ»

Переглядів: 585
02.05.2024 - 11:51

Арт-студія «Модні тенденції» Опитненського центру культури та дозвілля цьогоріч відсвяткувала свій 10-річний ювілей.

Два рази на місяць проходять воркшопи на різноманітних майданчиках у Києві - в приміщенні VcentriHub: Оболонь, Національному музеї архітектури та побуту України, у виставковій залі Хлібня Національного заповідника «Софія Київська». А також в Чернігівському міському палаці культури ім. В’ячеслава Радченка та в Білій Церкві.

Учасники студії, а це близько 25 мешканців Бахмуту та Києва, на відкритих заняттях виготовляють поробки, аплікації, іграшки, квіти, брелоки, символи України, картини тощо в техніках макраме, орігамі, декупаж, канзаші, бісероплетіння, паперова пластика. У роботі використовуються різноманітні матеріали: фоаміран, яєчна шкаралупа, нитки, шпагат, насіння, тканина та інші.

Один раз на місяць у соцмережі Facebook арт-студія проводить навчальні майстер-класи, в яких приймають участь понад 80 учасників. Кожне проведене дистанційне заняття залишає позитивні відгуки та вподобайки від користувачів соціальної мережі.

Інформація про роботу арт-студії «Модні тенденції» розміщується в соцмережі Facebook на сторінці Опитненський центр культури та дозвілля, яку можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064212337379

https://www.facebook.com/watch/?v=7480221192093514

Останні статті на сайті