Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 40 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Творчість заради миру

Переглядів: 113
04.06.2024 - 09:46

До Міжнародного дня захисту дітей працівники Бахмутського міського народного Дому підготували й провели захід для дітей ВПО та місцевої малечі Краматорська. Майданчик у центрі міста, де розпочався флешмоб з малювання кольоровою крейдою мапи України і напису «Краматорськ – це Україна», яскраво сяяв сонячними промінчиками та дитячими усмішками.

Діти та дорослі також завітали до творчої майстерні, де помилувалися виставкою робіт вихованців гуртка «Гончарство» під керівництвом майстра Народного Дому Дмитра Денисенка. На завершення свята всі отримали чудові подарунки від учнів та викладачів Краматорського вищого професійного училища №14.

Свято пройшло в атмосфері радості, єднання та оптимізму.

Віримо в нашу Перемогу! Кожна дитина має радіти мирному життю та мати можливість спокійно навчатися й відпочивати.

 

До Міжнародного дня захисту дітей працівники Бахмутського міського народного Дому підготували й провели захід для дітей ВПО та місцевої малечі Краматорська.До Міжнародного дня захисту дітей працівники Бахмутського міського народного Дому підготували й провели захід для дітей ВПО та місцевої малечі Краматорська.До Міжнародного дня захисту дітей працівники Бахмутського міського народного Дому підготували й провели захід для дітей ВПО та місцевої малечі Краматорська.До Міжнародного дня захисту дітей працівники Бахмутського міського народного Дому підготували й провели захід для дітей ВПО та місцевої малечі Краматорська.До Міжнародного дня захисту дітей працівники Бахмутського міського народного Дому підготували й провели захід для дітей ВПО та місцевої малечі Краматорська.До Міжнародного дня захисту дітей працівники Бахмутського міського народного Дому підготували й провели захід для дітей ВПО та місцевої малечі Краматорська.

Останні статті на сайті