Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 43 гостя.

ExportUA

Творчий майстер-клас у Львові

Переглядів: 93
04.06.2024 - 09:51

Початок канікул – це, безумовно, довгоочікувана подія для кожного учня. Традиційні святкування з піцою – це, звичайно, смачно, але не завжди дають можливість використати час з максимальною користю. Інша річ – творчий майстер-клас, де діти можуть весело та з користю провести час разом у невимушеній обстановці, залишивши в пам'яті приємні спогади на все літо.

Вчителька Бахмутської загальноосвітньої школи № 5 Олена Шпаченко провела для дітей Бахмутської громади, які наразі мешкають у Львові, майстер-клас «Святковий дзвоник».

Для школярів захід став чудовою можливістю розкрити свій творчий потенціал та поспілкуватися з однолітками.

 

Вчителька Бахмутської загальноосвітньої школи № 5 Олена Шпаченко провела для дітей Бахмутської громади, які наразі мешкають у Львові, майстер-клас «Святковий дзвоник».Вчителька Бахмутської загальноосвітньої школи № 5 Олена Шпаченко провела для дітей Бахмутської громади, які наразі мешкають у Львові, майстер-клас «Святковий дзвоник».Вчителька Бахмутської загальноосвітньої школи № 5 Олена Шпаченко провела для дітей Бахмутської громади, які наразі мешкають у Львові, майстер-клас «Святковий дзвоник».

Останні статті на сайті