Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 64 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Розширюємо можливості щодо гуманітарної допомоги та соціальної підтримки бахмутян

Переглядів: 1404
01.08.2024 - 17:53

В онлайновому режимі заступник міського голови Бахмутської міської ради Сергій Родін зустрівся з директором Департаменту розвитку житлового фонду та ремонтів комунальної власності Маріупольська міська рада Сергієм Марчуком, а також керівниками центрів «ЯМаріуполь».

Головною темою робочої зустрічі стало обговорення спільних дій щодо надання необхідної підтримки мешканцям Бахмутської громади на базі мережі маріупольських хабів у містах Запоріжжя, Рівне, Тернопіль, Хмельницький, Калуш, Черкаси та Житомир.

Узгоджено попередній план співпраці щодо юридичної, адміністративної та гуманітарної допомоги бахмутянам. Також розглянуті можливості надання адміністративних послуг спеціалістами Бахмутського ЦНАПу та БТІ в центрах «ЯМаріуполь».

"Це лише перші кроки у спільній роботі Бахмута та Маріуполя. Попереду ще багато зустрічей та конкретних дій, спрямованих на надання всебічної допомоги землякам. Розширюємо можливості, щоб гуманітарна допомога та соціальна підтримка досягли кожної родини, яка постраждала від війни", – зазначає Сергій Родін.

453186712_816051434006789_4833075128127955772_n

Останні статті на сайті