Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 76 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

«ДІМ: Дитяча Інклюзивна Медіастудія. Місце сили»

Переглядів: 696
03.08.2024 - 22:17

2 серпня у  Культурний кластер "Краків" м. Київ відбувся публічний презентаційний захід за культурно-мистецьким проєктом «ДІМ: Дитяча Інклюзивна Медіастудія. Місце сили».

Безпосередніми учасниками проєкту стали 120 дітей з 35 населених пунктів України, серед яких і діти з Бахмутської міської територіальної громади, які тимчасово перемістилися до столиці.

Проєкт об’єднав дітей з інвалідністю різних нозологічних форм захворювання, дітей, які фізично та ментально постраждали внаслідок війни росії проти України, дітей-переселенців, дітей, що пережили окупацію, дітей із родин Захисників і Захисниць України, зокрема дітей із сімей загиблих українських воїнів. Організаторами проєкту виступили Veselka TV - Громадське дитяче інтернет-телебачення і радіо за підтримки Український культурний фонд в межах конкурсної програми «Культура без бар’єрів».

На урочистому заході, де відбулась публічна презентація творчих робіт учасників проєкту та нагородження дітей-безпосередніх учасників проєкту та його партнерських організацій, Бахмутська міська рада отримала Подяку за вагомий внесок у розвиток безбар’єрності в українському суспільстві, популяризацію дитячої творчості, плідну співпрацю та партнерство.

Щирі слова подяки ГО «Громадське дитяче інтернет-телебачення і радіо «Веселка ТВ» за підтримку наших дітей, допомогу у розкритті їх талантів та здібностей.

Разом до Перемоги!

Бахмутська міська рада отримала Подяку за вагомий внесок у розвиток безбар’єрності в українському суспільстві, популяризацію дитячої творчості, плідну співпрацю та партнерство.2 серпня у  Культурний кластер "Краків" м. Київ відбувся публічний презентаційний захід за культурно-мистецьким проєктом «ДІМ: Дитяча Інклюзивна Медіастудія. Місце сили».2 серпня у  Культурний кластер "Краків" м. Київ відбувся публічний презентаційний захід за культурно-мистецьким проєктом «ДІМ: Дитяча Інклюзивна Медіастудія. Місце сили».2 серпня у  Культурний кластер "Краків" м. Київ відбувся публічний презентаційний захід за культурно-мистецьким проєктом «ДІМ: Дитяча Інклюзивна Медіастудія. Місце сили».2 серпня у  Культурний кластер "Краків" м. Київ відбувся публічний презентаційний захід за культурно-мистецьким проєктом «ДІМ: Дитяча Інклюзивна Медіастудія. Місце сили».Бахмутська міська рада отримала Подяку за вагомий внесок у розвиток безбар’єрності в українському суспільстві, популяризацію дитячої творчості, плідну співпрацю та партнерство.2 серпня у  Культурний кластер "Краків" м. Київ відбувся публічний презентаційний захід за культурно-мистецьким проєктом «ДІМ: Дитяча Інклюзивна Медіастудія. Місце сили».2 серпня у  Культурний кластер "Краків" м. Київ відбувся публічний презентаційний захід за культурно-мистецьким проєктом «ДІМ: Дитяча Інклюзивна Медіастудія. Місце сили».2 серпня у  Культурний кластер "Краків" м. Київ відбувся публічний презентаційний захід за культурно-мистецьким проєктом «ДІМ: Дитяча Інклюзивна Медіастудія. Місце сили».

Останні статті на сайті