Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 70 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

На базі осередку підтримки «З Бахмутом у серці. Кривий Ріг» реалізовано проєкт «Разом до дій!»

Переглядів: 662
03.08.2024 - 22:29

Начальник Бахмутської МВА Олексій Рева разом із заступником міського голови Криворізької міської ради Сергієм Мілютіним відвідали осередок та ознайомилися з результатами проєкту.

Осередки підтримки «З Бахмутом у серці» стали місцем допомоги та єднання для бахмутської спільноти. У кожному такому Центрі земляки мають можливість отримати певний перелік комплексної та системної допомоги, яка є для них важливою у ці складні часи.

У рамках співпраці з місцевими та міжнародними організаціями в осередках реалізуються додаткові проєкти-підтримки, підвищуючи якість і дію підтримки.

Завдяки партнерській підтримці Криворізької міської ради та Голови Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул в рамках проєкту «Разом до дій!» оновлена кімната для «Соціальної шафи» в осередку підтримки в Кривому Розі.

Тепер це затишне місце, де бахмутяни можуть підібрати необхідний одяг та речі. Також закуплені іграшки та розважальні матеріали для проведення дитячих заходів, щоб допомогти малечі подолати стрес, спричинений війною.

Щиро вдячний всім небайдужим людям, які долучилися до ініціативи. Благодійний фонд «Народжені жити» – за оплату поштової доставки товару, громадській організації Зграя – за наповнення соціальної шафи, працівникам Дитяча бібліотека 15 - територія дитинства та спеціалістам осередку підтримки – за виконання ремонту та організаційні клопоти, а також БФ «Помагаєм».

В Україні проєкт «ІНТЕГРОВАНА ГУМАНІТАРНА ВІДПОВІДЬ В УМОВАХ ВІЙНИ ТА ПІСЛЯВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ» реалізується за фінансової підтримки Disasters Emergency Committee (DEC) (Комітет з надзвичайних ситуацій, Великобританія). Реалізація проєкту, метою якого є підтримка спільнот, спрямована на забезпечення нагальних гуманітарних, соціальних та медичних потреб й гідного життя у кризових умовах, здійснюється БО «БФ «Громадське здоров’я» м. Кривого Рогу» за технічної підтримки Christian Aid та при координації МБФ «Альянс громадського здоров’я».

Олексій Рева

На базі осередку підтримки «З Бахмутом у серці. Кривий Ріг» реалізовано проєкт «Разом до дій!»Осередки підтримки «З Бахмутом у серці» стали місцем допомоги та єднання для бахмутської спільноти. У кожному такому Центрі земляки мають можливість отримати певний перелік комплексної та системної допомоги, яка є для них важливою у ці складні часи.Начальник Бахмутської МВА Олексій Рева разом із заступником міського голови Криворізької міської ради Сергієм Мілютіним відвідали осередок та ознайомилися з результатами проєкту.Начальник Бахмутської МВА Олексій Рева разом із заступником міського голови Криворізької міської ради Сергієм Мілютіним відвідали осередок та ознайомилися з результатами проєкту.Начальник Бахмутської МВА Олексій Рева разом із заступником міського голови Криворізької міської ради Сергієм Мілютіним відвідали осередок та ознайомилися з результатами проєкту.Начальник Бахмутської МВА Олексій Рева разом із заступником міського голови Криворізької міської ради Сергієм Мілютіним відвідали осередок та ознайомилися з результатами проєкту.Начальник Бахмутської МВА Олексій Рева разом із заступником міського голови Криворізької міської ради Сергієм Мілютіним відвідали осередок та ознайомилися з результатами проєкту.На базі осередку підтримки «З Бахмутом у серці. Кривий Ріг» реалізовано проєкт «Разом до дій!»

Останні статті на сайті