Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 68 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Підтримка бахмутян

Переглядів: 1549
06.08.2024 - 15:13

Завдяки небайдужим людям та благодійним організаціям, бахмутяни, які втратили рідні домівки через війну, відчувають, що не самотні у своїх випробуваннях.

БО «Фонд Ріната Ахметова» підтримав земляків, які знайшли прихисток у Харкові. Тисяча продуктових наборів загальною вагою 7700 кг вже передана командою Фонду. Кожен набір містить все необхідне: борошно, крупи, макарони, соняшникову олію, тушковане м’ясо, консервовану квасолю, паштет, печиво, цукор та сіль.

Наразі в осередку «З Бахмутом у серці. Харків» триває видача гуманітарної допомоги. Родини бахмутян, що зареєстровані в центрі підтримки, будуть забезпечені продуктами.

Щиро вдячні Фонду Ріната Ахметова за чуйність та розуміння потреб мешканців Бахмутської громади. Ваша підтримка – справжній промінчик надії для тих, хто опинився у скруті.

Велике спасибі небайдужим бахмутянам, які долучилися до розвантаження допомоги.

В осередку «З Бахмутом у серці. Харків» триває видача гуманітарної допомоги. Родини бахмутян, що зареєстровані в центрі підтримки, будуть забезпечені продуктами. В осередку «З Бахмутом у серці. Харків» триває видача гуманітарної допомоги. Родини бахмутян, що зареєстровані в центрі підтримки, будуть забезпечені продуктами. В осередку «З Бахмутом у серці. Харків» триває видача гуманітарної допомоги. Родини бахмутян, що зареєстровані в центрі підтримки, будуть забезпечені продуктами. В осередку «З Бахмутом у серці. Харків» триває видача гуманітарної допомоги. Родини бахмутян, що зареєстровані в центрі підтримки, будуть забезпечені продуктами. В осередку «З Бахмутом у серці. Харків» триває видача гуманітарної допомоги. Родини бахмутян, що зареєстровані в центрі підтримки, будуть забезпечені продуктами. В осередку «З Бахмутом у серці. Харків» триває видача гуманітарної допомоги. Родини бахмутян, що зареєстровані в центрі підтримки, будуть забезпечені продуктами.

Останні статті на сайті