Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 83 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Обійми Хібукі для маленьких героїв

Переглядів: 1106
08.08.2024 - 11:14

Психологи Волонтерський Центр Краматорська завітали до осередку підтримки бахмутян у Львові, щоб подарувати дітям посмішки.

Команда Центру з перших днів війни підтримує постраждалих від збройних конфліктів на Сході України.

Під час зустрічі фахівці детально розповіли про унікальну Хібукі-терапію. За допомогою іграшкового песика-обіймаки діти можуть висловити свої почуття, які важко передати словами. Хібукі стане вірним другом, який завжди вислухає та підтримає. Методика сприяє розвитку емоційного інтелекту й вчить діточок справлятися зі складними ситуаціями.

Завдяки волонтерам Центру юні бахмутяни отримали можливість відновити ментальне здоров’я після пережитих травматичних подій. Ця програма сприяє зменшенню тривожності та депресивних симптомів, формуванню стійких ресурсів для подолання стресу й адаптації до нових умов життя.

Дякуємо команді Волонтерського Центру Краматорська за організацію заходу та створення для бахмутян атмосфери світла, радості й підтримки.

Психологи Волонтерський Центр Краматорська завітали до осередку підтримки бахмутян у Львові. Під час зустрічі фахівці детально розповіли про унікальну Хібукі-терапію. За допомогою іграшкового песика-обіймаки діти можуть висловити свої почуття.Психологи Волонтерський Центр Краматорська завітали до осередку підтримки бахмутян у Львові. Під час зустрічі фахівці детально розповіли про унікальну Хібукі-терапію. За допомогою іграшкового песика-обіймаки діти можуть висловити свої почуття.Психологи Волонтерський Центр Краматорська завітали до осередку підтримки бахмутян у Львові. Під час зустрічі фахівці детально розповіли про унікальну Хібукі-терапію. За допомогою іграшкового песика-обіймаки діти можуть висловити свої почуття.Психологи Волонтерський Центр Краматорська завітали до осередку підтримки бахмутян у Львові. Під час зустрічі фахівці детально розповіли про унікальну Хібукі-терапію. За допомогою іграшкового песика-обіймаки діти можуть висловити свої почуття.Психологи Волонтерський Центр Краматорська завітали до осередку підтримки бахмутян у Львові. Під час зустрічі фахівці детально розповіли про унікальну Хібукі-терапію. За допомогою іграшкового песика-обіймаки діти можуть висловити свої почуття.

Останні статті на сайті