Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Начальник Бахмутської МВА Олексій Рева відвідав Кременчук

Переглядів: 107
09.08.2024 - 20:13

Вкотре переконуюсь, що земляки дуже очікують на наші зустрічі. Сьогодні у Кременчуці разом із бахмутянами провели конструктивний діалог, детально роз’яснено багато питань, зокрема, пов’язаних зі зверненням громадян до приймаючих громад щодо забезпечення соціальним житлом, отриманням медичних і освітніх послуг, підтримкою ветеранів та малозабезпечених сімей.

Багато озвучених проблем взяті на контроль. Деякі вже знайшли своє вирішення, інші потребують додаткового часу. Дякую кожному за небайдужість та активну участь.

У рамках поїздки мав змогу поспілкуватися з міським головою Кременчука Віталієм Малецьким. Обговорили велику кількість надважливих питань, такі як відкриття у місті осередку підтримки для наших бахмутян, гуманітарна допомога та допомога із працевлаштуванням, комплексна інтеграція внутрішньо переміщених осіб з Бахмутської громади на новому місті проживання. Домовились про об'єднання зусиль, спрямованих на подолання викликів, з якими зіштовхуються ВПО, а також шляхи співпраці. Це дозволить обмінюватися досвідом та ресурсами, а також злагоджено працювати.

Наразі у місті Кременчук зареєстровано близько тисячі бахмутян. Усі вони потребують допомоги, тож маємо зробити все аби люди її отримали.

Привезли нашим землякам набори з харчовими продуктами. Також відвідали об’єкт фонду комунальної власності, де облаштовано кімнати для внутрішньо переміщених осіб. На даний час там проживає три родини з Бахмута.

Не можливо уявити сьогодні наше життя без підтримки. Я дякую кожному, хто поруч з нашими бахмутянами та всіляко їм допомагає.

Олексій Рева

Начальник Бахмутської МВА Олексій Рева відвідав Кременчук та мав змогу поспілкуватися з міським головою Кременчука Віталієм Малецьким. Обговорили питання відкриття осередку підтримки бахмутян, гуманітарної допомоги, допомоги із працевлаштуванням, тощо.Начальник Бахмутської МВА Олексій Рева відвідав Кременчук мав змогу поспілкуватися з міським головою Кременчука Віталієм Малецьким. Обговорили питання відкриття осередку підтримки бахмутян, гуманітарної допомоги, допомоги із працевлаштуванням, тощо.Начальник Бахмутської МВА Олексій Рева відвідав Кременчук та мав змогу поспілкуватися з міським головою Кременчука Віталієм Малецьким. Обговорили питання відкриття осередку підтримки бахмутян, гуманітарної допомоги, допомоги із працевлаштуванням, тощо.Начальник Бахмутської МВА Олексій Рева відвідав Кременчук та мав змогу поспілкуватися з міським головою Кременчука Віталієм Малецьким. Обговорили питання відкриття осередку підтримки бахмутян, гуманітарної допомоги, допомоги із працевлаштуванням, тощо.Сьогодні у Кременчуці разом із бахмутянами провели конструктивний діалог, детально роз’яснено багато питань, зокрема, пов’язаних зі зверненням громадян до приймаючих громад щодо забезпечення соціальним житлом, отриманням медичних і освітніх послугСьогодні у Кременчуці разом із бахмутянами провели конструктивний діалог, детально роз’яснено багато питань, зокрема, пов’язаних зі зверненням громадян до приймаючих громад щодо забезпечення соціальним житлом, отриманням медичних і освітніх послугСьогодні у Кременчуці разом із бахмутянами провели конструктивний діалог, детально роз’яснено багато питань, зокрема, пов’язаних зі зверненням громадян до приймаючих громад щодо забезпечення соціальним житлом, отриманням медичних і освітніх послугСьогодні у Кременчуці разом із бахмутянами провели конструктивний діалог, детально роз’яснено багато питань, зокрема, пов’язаних зі зверненням громадян до приймаючих громад щодо забезпечення соціальним житлом, отриманням медичних і освітніх послугПривезли нашим землякам набори з харчовими продуктами.Привезли нашим землякам набори з харчовими продуктами.Відвідали об’єкт фонду комунальної власності, де облаштовано кімнати для внутрішньо переміщених осіб.