Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 60 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Продовжується робоча поїздка начальника Бахмутської МВА Олексія Реви на Полтавщину

Переглядів: 426
10.08.2024 - 11:46

Триває робоча поїздка на Полтавщину. Сьогодні провів зустріч із земляками, які тимчасово мешкають у Миргороді. Це мальовниче місто тепло прийняло їх у свою спільноту.

Багато питань під час діалогу стосувалися забезпечення гуманітарних потреб жителів нашої громади. Робота в цьому напрямку потребує системного підходу. Тому продовжимо працювати над розширенням спектра послуг для наших людей та пошуком нових можливостей для їхньої підтримки. Спільні напрацювання будуть направлені на розгляд відповідним управлінням та відділам.

Дякую керівництву Миргородської громади – міському голові Сергію Соломасі за допомогу в адаптації бахмутян до нових умов. Ви показали, що справжня єдність – це не просто слова, а конкретні дії.

Олексій Рева

 

Продовжується  робоча поїздка начальника Бахмутської МВА Олексія Реви на ПолтавщинуПродовжується  робоча поїздка начальника Бахмутської МВА Олексія Реви на ПолтавщинуПродовжується  робоча поїздка начальника Бахмутської МВА Олексія Реви на ПолтавщинуПродовжується  робоча поїздка начальника Бахмутської МВА Олексія Реви на ПолтавщинуПродовжується  робоча поїздка начальника Бахмутської МВА Олексія Реви на ПолтавщинуПродовжується  робоча поїздка начальника Бахмутської МВА Олексія Реви на ПолтавщинуПродовжується  робоча поїздка начальника Бахмутської МВА Олексія Реви на ПолтавщинуПродовжується  робоча поїздка начальника Бахмутської МВА Олексія Реви на ПолтавщинуПродовжується  робоча поїздка начальника Бахмутської МВА Олексія Реви на ПолтавщинуПродовжується  робоча поїздка начальника Бахмутської МВА Олексія Реви на Полтавщину