Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рухайся, грай, перемагай!

Переглядів: 211
11.08.2024 - 15:47

Попри відстань та виклики сьогодення, бахмутська молодь продемонструвала свою незламність та єдність. 11 серпня за ініціативи Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради при підтримці Управління культури Бахмутської міської ради та Центр "Спорт для всіх" Бахмут у Києві відбувся спортивно-розважальний захід.

З нагоди Міжнародного дня молоді парк «Наталка» став місцем зустрічі для студентів, членів Молодіжна рада 2024-2026 рр. та всіх небайдужих до долі Бахмута. Учасників заходу привітали депутат Бахмутської міської ради Олександр Бабенко та начальник Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Вікторія Кушнір.

Вікторія Вікторівна передала слова вдячності студентам та колективам навчальних закладів Бахмута від начальника Бахмутської міської військової адміністрації Олексія Реви та зазначила, що молоді бахмутяни зможуть змінити світ та зробити його кращим. Тож треба йти до своїх цілей!

Для мешканців Бахмутської громади було організовано різноманітну програму: творчі майстер-класи, спортивні змагання та інтелектуальний турнір. Переможці змагань нагороджені цінними подарунками.

Захід став яскравим свідченням того, що бахмутська молодь – це невичерпне джерело сили, згуртованості та прагнення до розвитку.

З нагоди Міжнародного дня молоді парк «Наталка» став місцем, де для мешканців Бахмутської громади було організовано різноманітну програму: творчі майстер-класи, спортивні змагання та інтелектуальний турнір. З нагоди Міжнародного дня молоді парк «Наталка» став місцем, де для мешканців Бахмутської громади було організовано різноманітну програму: творчі майстер-класи, спортивні змагання та інтелектуальний турнір. З нагоди Міжнародного дня молоді парк «Наталка» став місцем, де для мешканців Бахмутської громади було організовано різноманітну програму: творчі майстер-класи, спортивні змагання та інтелектуальний турнір. З нагоди Міжнародного дня молоді парк «Наталка» став місцем, де для мешканців Бахмутської громади було організовано різноманітну програму: творчі майстер-класи, спортивні змагання та інтелектуальний турнір. З нагоди Міжнародного дня молоді парк «Наталка» став місцем, де для мешканців Бахмутської громади було організовано різноманітну програму: творчі майстер-класи, спортивні змагання та інтелектуальний турнір. З нагоди Міжнародного дня молоді парк «Наталка» став місцем, де для мешканців Бахмутської громади було організовано різноманітну програму: творчі майстер-класи, спортивні змагання та інтелектуальний турнір. З нагоди Міжнародного дня молоді парк «Наталка» став місцем, де для мешканців Бахмутської громади було організовано різноманітну програму: творчі майстер-класи, спортивні змагання та інтелектуальний турнір. З нагоди Міжнародного дня молоді парк «Наталка» став місцем, де для мешканців Бахмутської громади було організовано різноманітну програму: творчі майстер-класи, спортивні змагання та інтелектуальний турнір. З нагоди Міжнародного дня молоді парк «Наталка» став місцем, де для мешканців Бахмутської громади було організовано різноманітну програму: творчі майстер-класи, спортивні змагання та інтелектуальний турнір. З нагоди Міжнародного дня молоді парк «Наталка» став місцем, де для мешканців Бахмутської громади було організовано різноманітну програму: творчі майстер-класи, спортивні змагання та інтелектуальний турнір. З нагоди Міжнародного дня молоді парк «Наталка» став місцем, де для мешканців Бахмутської громади було організовано різноманітну програму: творчі майстер-класи, спортивні змагання та інтелектуальний турнір. З нагоди Міжнародного дня молоді парк «Наталка» став місцем, де для мешканців Бахмутської громади було організовано різноманітну програму: творчі майстер-класи, спортивні змагання та інтелектуальний турнір. З нагоди Міжнародного дня молоді парк «Наталка» став місцем, де для мешканців Бахмутської громади було організовано різноманітну програму: творчі майстер-класи, спортивні змагання та інтелектуальний турнір.