Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Підтримка бахмутян

Переглядів: 533
12.08.2024 - 12:29

200 бахмутських родин, які вимушено переїхали до Львівщини, отримали продуктові набори від благодійного фонду "ЗБЕРЕЖИ УКРАЇНУ" SAVE UA. Завдяки добродіям наші земляки забезпечені необхідними продуктами харчування.

Висловлюємо щиру подяку фонду за надану гуманітарну допомогу та незмінну готовність підтримувати тих, хто опинився у скрутній ситуації. Ваша благодійна ініціатива надає людям віру в майбутнє.

З Бахмутом у серці. Львів

200 бахмутських родин, які вимушено переїхали до Львівщини, отримали продуктові набори від благодійного фонду "ЗБЕРЕЖИ УКРАЇНУ" SAVE UA200 бахмутських родин, які вимушено переїхали до Львівщини, отримали продуктові набори від благодійного фонду "ЗБЕРЕЖИ УКРАЇНУ" SAVE UA200 бахмутських родин, які вимушено переїхали до Львівщини, отримали продуктові набори від благодійного фонду "ЗБЕРЕЖИ УКРАЇНУ" SAVE UA200 бахмутських родин, які вимушено переїхали до Львівщини, отримали продуктові набори від благодійного фонду "ЗБЕРЕЖИ УКРАЇНУ" SAVE UA200 бахмутських родин, які вимушено переїхали до Львівщини, отримали продуктові набори від благодійного фонду "ЗБЕРЕЖИ УКРАЇНУ" SAVE UA200 бахмутських родин, які вимушено переїхали до Львівщини, отримали продуктові набори від благодійного фонду "ЗБЕРЕЖИ УКРАЇНУ" SAVE UA