Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Піснями серце зігріваємо

Переглядів: 198
12.08.2024 - 12:51

Пісні супроводжують українців у радості та горі, на святах і в повсякденному житті. Музика допомагає людям розумітися й об’єднуватися.

У Vcentri Hub: Оболонь відбувся час української пісні «Де є любов, там є життя». Творчі працівники Бахмутського міського народного Дому запросили гостей, щоб разом насолодитися музичними композиціями та дізнатися історію створення українських пісень «Минає день, минає ніч», «Гуцулка Ксеня». Шанувальники української пісні почули народну версію пісні-триндички «Ти ж мене підманула».

Співають нашу пісню і далеко за межами України. Існує безліч перекладів іншими мовами: присутні прослухали пісню «Ти ж мене підманула» у виконанні грузинського Trio Mandili. Також взяли участь у вікторині «Відгадай українську пісню за емодзі», «Продовж пісню», «Караоке».

Активний відпочинок став не лише цікавою розвагою, а й потужним інструментом для збереження та популяризації української культури, що спонукає до активної участі в житті своєї країни.

Приємне спілкування за чаєм та солодощами додали присутнім відчуття затишної домашньої атмосфери, а спільний спів спрямував думки на роздуми про минуле, майбутнє та сьогодення.

Управління культури Бахмутської міської ради Народнийй Дім Vcentri Hub: Оболонь

У Vcentri Hub: Оболонь відбувся час української пісні «Де є любов, там є життя». У Vcentri Hub: Оболонь відбувся час української пісні «Де є любов, там є життя». У Vcentri Hub: Оболонь відбувся час української пісні «Де є любов, там є життя». У Vcentri Hub: Оболонь відбувся час української пісні «Де є любов, там є життя».