Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 86 гостей.

ExportUA

У Бахмутській МВА проведено телефонну «Пряму лінію»

Переглядів: 1192
15.08.2024 - 14:27

Проведено пряму телефонну лінію Бахмутської міської військової адміністрації. На запитання громадян сьогодні, 15 серпня, відповідав начальник Бахмутської МВА Олексій Рева.

Бахмутяни під час спілкування з очільником порушували питання щодо надання матеріальної та гуманітарної допомоги; роз’яснень стосовно компенсації за зруйноване приватизоване/неприватизоване житло; переоформлення спадщини; переліку соціального житла; сприяння у привітанні подружжя, які святкують 50-річчя спільного життя; допомоги школяру до початку навчального року, а також пропозицій щодо перейменування вулиць, провулків та інших об’єктів топонімії населених пунктів Бахмутської міської територіальної громади.

Деякі питання були роз’яснені під час телефонної розмови, з інших – надані доручення відповідним фахівцям для детального опрацювання звернень та надання допомоги громадянам.

Звертаємо увагу:
Якщо з різних причин Ви не змогли у відведений час поспілкуватися з керівництвом у рамках проведення «прямої лінії», можете звернутися на телефон «гарячої лінії» Бахмутської міської військової адміністрації за номером: +380 95 498 7615.

Проведено пряму телефонну лінію Бахмутської міської військової адміністрації. На запитання громадян сьогодні, 15 серпня, відповідав начальник Бахмутської МВА Олексій Рева.