Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Конкурсний відбір на отримання другої вищої економічної освіти за Державною програмою перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива»

Переглядів: 7267
09.08.2012 - 11:07

Донецька регіональна робоча група Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва та Донецький національний університет проводять прийом документів спеціалістів, бажаючих прийняти участь в конкурсному відборі на отримання другої вищої економічної освіти за Державною програмою перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива».

До участі у конкурсному відборі допускаються особи віком до 40 років, які мають повну вищу освіту і досвід роботи не менше одного року на управлінських посадах вищого та середнього рівня підприємств та організацій будь-яких форм власності.

Не передбачається, участь у конкурсному відборі державних службовців, керівників закладів освіти, наукових і медичних закладів, а також працівників закордонних фірм і представництв - нерезидентів України.

 Навчання спеціалістів, що пройдуть конкурсний відбір, буде проходити на базі Донецького національного університету за очно-заочною формою протягом 10 місяців. Навчання здійснюється за рахунок коштів Державного бюджету України. Випускники отримують диплом спеціаліста про перепідготовку з присвоєнням кваліфікації менеджера. За результатами перепідготовки спеціалістам. Пропонується довготривале (один-три місяці) стажування за кордоном за рахунок міжнародних організацій та країн-донорів.

Підприємцям, які бажають прийняти участь у конкурсному відборі, необхідно до 25 серпня 2012 року звернутися до головного управління економіки облдержадміністрації за тел. (062) 307-62-55, 307-60-47 або за електронною адресою interprog@ukrpost.ua для отримання додаткової інформації щодо заповнення анкет.