Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Свято Першого дзвоника

Переглядів: 4437
02.09.2013 - 11:31

2 вересня 2013 року у всіх школах міста Артемівськ відбулися урочисті лінійки з нагоди Дня знань, свята першого дзвоника, у яких взяли участь депутати та представники Артемівської міської ради.

Міський голова Олексій Рева відвідав загальноосвітню школу I – III  ступеня № 10. Вітаючи учнів з початком навчального року, міський голова зазначив: «Перше вересня для нас завжди трохи сумний і радісний день одночасно. Це свято для кожного для нас, тому що будь яких висот не досягнула людина,шлях к висотам починається у школі. Я від щирого серця вітаю кожного з вас з початком нового навчального року та бажаю міцного здоров'я, впевненості у своїх силах та наполегливості в навчанні».

Також на святі першого дзвоника були присутні голова Артемівської міської організації Партії регіонів Олександр Шинкаренко, депутат Артемівської міської ради – Вікторія Малевана, начальник відділу освіти Артемівської міської ради Марина  Рубцова,

 Гості свята побажали усім учням добре вчитися, поважати своїх батьків та бути вдячними вчителям.

Під час проведення свята школа та її учні отримали в подарунок мультимедійний проектор від міського голови; зошити, ручки, лінійки, книги, проектор – від Партії регіонів; 4 металопластикові вікна - від ПАТ «Артемівськ Вайнері».

У цей день усі школи та учні Артемівської міської ради отримали різноманітні подарунки від депутатів Артемівської міської ради.

2 вересня 2013 року у всіх школах міста Артемівськ відбулися урочисті лінійки з нагоди Дня знань, свята першого дзвоника. 2 вересня 2013 року у всіх школах міста Артемівськ відбулися урочисті лінійки з нагоди Дня знань, свята першого дзвоника. 2 вересня 2013 року у всіх школах міста Артемівськ відбулися урочисті лінійки з нагоди Дня знань, свята першого дзвоника. 2 вересня 2013 року у всіх школах міста Артемівськ відбулися урочисті лінійки з нагоди Дня знань, свята першого дзвоника. 2 вересня 2013 року у всіх школах міста Артемівськ відбулися урочисті лінійки з нагоди Дня знань, свята першого дзвоника. 2 вересня 2013 року у всіх школах міста Артемівськ відбулися урочисті лінійки з нагоди Дня знань, свята першого дзвоника. 2 вересня 2013 року у всіх школах міста Артемівськ відбулися урочисті лінійки з нагоди Дня знань, свята першого дзвоника.

Останні статті на сайті