Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Презентація гранту «Музей у новому світі»

Переглядів: 4512
11.09.2013 - 05:55

На виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Сильне самоврядування - вирішення  повсякденних  проблем», 10 вересня 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, у рамках Конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще» відбулася презентація гранту «Музей у новому світі».

Проектом було передбачено перехід від освітлення залів музею до висвітлення виключно експозиційних вітрин та стендів. Загальна сума фінансування  проекту склала біля 28 тисяч гривень. У ході реалізації проекту було замінено біля 100 світильників різного типу, ще знаходили такі світильники, які б  підходили по типу, до того або іншого часу представленої  експозиції.       

У заході взяли участь секретар Артемівської міської ради Світлана Кіщенко, яка від імені народного депутата України Сергія Клюєва привітала присутніх з закінченням реалізації гранту та  у подарунок  ініціативній  групі Артемівського краєзнавчого музею вручила -  телевізор.

 Після  урочистого відкриття гранту, директор музею Марина Семенкова провела екскурсію  по залах музею, де присутні воотчію переконалися  в красі освітлених експозицій.

10 вересня 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, у рамках Конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще» відбулася презентація гранту «Музей у новому світі». 10 вересня 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, у рамках Конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще» відбулася презентація гранту «Музей у новому світі». 10 вересня 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, у рамках Конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще» відбулася презентація гранту «Музей у новому світі». 10 вересня 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, у рамках Конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще» відбулася презентація гранту «Музей у новому світі». 10 вересня 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, у рамках Конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще» відбулася презентація гранту «Музей у новому світі». 10 вересня 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, у рамках Конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще» відбулася презентація гранту «Музей у новому світі». 10 вересня 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, у рамках Конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще» відбулася презентація гранту «Музей у новому світі». 10 вересня 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, у рамках Конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще» відбулася презентація гранту «Музей у новому світі». 10 вересня 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, у рамках Конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще» відбулася презентація гранту «Музей у новому світі». 10 вересня 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, у рамках Конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще» відбулася презентація гранту «Музей у новому світі». 10 вересня 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, у рамках Конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще» відбулася презентація гранту «Музей у новому світі». 10 вересня 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, у рамках Конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще» відбулася презентація гранту «Музей у новому світі». 10 вересня 2013 року в Артемівському краєзнавчому музеї, у рамках Конкурсу Сергія Клюєва «Разом зробимо життя краще» відбулася презентація гранту «Музей у новому світі».

Останні статті на сайті