Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

Презентація літературного альманаху «Кристал»

Переглядів: 5125
12.09.2013 - 07:53

На виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Кожній дитині – всебічний розвиток», 11 вересня 2013 року в читальному залі центральної міської бібліотеки відбулася презентація 6-го випуску літературного альманаху «Кристал», який був виданий за підсумками конкурсу «Всі віддзеркалюється в Слові...».

Всіх присутніх з Днем міста і виходом чергового збірника привітали секретар Артемівської міської ради Світлана Кіщенко, засновник конкурсу, почесний громадянин міста Артемівська Володимир Черепков, депутат обласної ради, президент асоціації керівників підприємств, директор підприємства «Укрелектромережбуд» Ордаш Дадашов, начальник відділу культури і туризму Артемівської районної державної адміністрації Олександр Кучер,  головний редактор газети «Вперед» Віктор Герасимов.

Протягом всього заходу звучали вірші Володимира Черепкова, Марка Габелева, лауреатів та учасників конкурсу.

Переможцям краєзнавчої вікторини «Історія рідного міста» Ємельянової Наталії, Семенової Людмилі, Ставруловой Валентині, Кривенко Віолеті були вручені грошові призи від спонсора вікторини Олександра Вєтрова.

Музичні привітання прозвучали від Кучера Олександра - начальника відділу культури і туризму районної державної адміністрації, Іщенко Ксенії - директора Калінінського будинку культури  і Леонтьєвої Софії - учениці школи мистецтв м. Артемівськ.

Усім авторам, опублікованим в 6-му випуску «Кристала» було вручено альманах.

11 вересня 2013 року в читальному залі центральної міської бібліотеки Артемівська відбулася презентація 6-го випуску літературного альманаху «Кристал», який був виданий за підсумками конкурсу «Всі віддзеркалюється в Слові...». 11 вересня 2013 року в читальному залі центральної міської бібліотеки Артемівська відбулася презентація 6-го випуску літературного альманаху «Кристал», який був виданий за підсумками конкурсу «Всі віддзеркалюється в Слові...». 11 вересня 2013 року в читальному залі центральної міської бібліотеки Артемівська відбулася презентація 6-го випуску літературного альманаху «Кристал», який був виданий за підсумками конкурсу «Всі віддзеркалюється в Слові...». 11 вересня 2013 року в читальному залі центральної міської бібліотеки Артемівська відбулася презентація 6-го випуску літературного альманаху «Кристал», який був виданий за підсумками конкурсу «Всі віддзеркалюється в Слові...». 11 вересня 2013 року в читальному залі центральної міської бібліотеки Артемівська відбулася презентація 6-го випуску літературного альманаху «Кристал», який був виданий за підсумками конкурсу «Всі віддзеркалюється в Слові...». 11 вересня 2013 року в читальному залі центральної міської бібліотеки Артемівська відбулася презентація 6-го випуску літературного альманаху «Кристал», який був виданий за підсумками конкурсу «Всі віддзеркалюється в Слові...». 11 вересня 2013 року в читальному залі центральної міської бібліотеки Артемівська відбулася презентація 6-го випуску літературного альманаху «Кристал», який був виданий за підсумками конкурсу «Всі віддзеркалюється в Слові...».

Останні статті на сайті