Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Творчі дитячі гуртки в «Юності» будуть збережені

Переглядів: 4960
19.09.2013 - 08:41

Наразі обласна влада вирішує питання щодо реконструкції донецького палацу молоді, проте,  навіть якщо його ремонтуватимуть за приватні кошти, гурткова робота із дітьми тут не зникне.

Відповідаючи на питання журналістів щодо долі «Юності», сьогодні під час прес-конференції Андрій ШИШАЦЬКИЙ зазначив, що цей заклад нещодавно перейшов з державної власності до комунальної. За весь час існування капітальний ремонт тут не проводився жодного разу. За словами очільника області, реконструкція палацу може обійтися у 100 мільйонів гривень.

- Якщо не буде вирішено питання про державне фінансування  реконструкції палацу, необхідно думатипроприватно-державне партнерство. Бюджет області самостійно не в змозі профінансувати такі витрати, - сказав губернатор, - проте навіть якщо і будуть залучені кошти інвесторів, заклад має зберегти своє початкове призначення та працювати з дітьми. Цього від нас вимагає і Кабмін, який передав області цей об’єкт з державної власності.

Наразі конкретних термінів початку ремонтних робіт в «Юності» не визначено. Разом з тим, регіональна влада розглядає всі можливі шляхи, аби вирішити питання з капремонтом закладу. У 2013 році це особливо актуально, адже в країні триває проголошений Президентом України Рік дитячої творчості. Глава держави наголошує на необхідності модернізації позашкільної освіти, в тому числі здійсненні ремонтних робіт у таких закладах.