Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 143 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Шкільні бібліотекарі зібралися на святковий семінар

Переглядів: 3910
02.10.2013 - 08:40

30 вересня 2013 р. на базі Артемівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №18 пройшов традиційний міський святковий семінар шкільних бібліотекарів, присвячений Всеукраїнському дню бібліотек. У бібліотеці школи панувала невимушена, тепла обстановка. Творча група у складі бібліотекарів ЗОШ №18 Тетяни Кириєнко, Валентини Богданової, ЗОШ №7 Алли Рахвальської та ЗОШ № 10 Тетяни Безмін креативно підійшла до розробки сценарію заходу.

У шкільній бібліотечній мережі працюють 20 бібліотекарів, які обслуговують 16 шкіл відділу освіти Артемівської міської ради. Праця бібліотекаря малопомітна, особливо в наш час, коли все комп’ютеризовано і будь-яку книгу можна знайти в інтернеті. Але дуже потрібна. Бібліотекарі опрацьовують нову літературу, доставляють підручники з інших шкіл міста, виконують заявки читачів, занурюючись у море інформації.

Отож і назва, і форма проведення свята були незвичайними: «В библиотечном царстве, или Сказ о жизни школьных библиотекарей града Артемовска».

Багато гарних слів і теплих побажань лунало на святі, адже у шкільних бібліотеках працюють люди з різним досвідом роботи, проте їх єднає любов до книги, дітей та творчий підхід до справи.

Привітала всіх присутніх з професійним святом, побажала творчої наснаги та успіхів у нелегкій, але важливій роботі і методист міського методичного кабінету Віра Щепкіна.

Усі бібліотекарі у різних номінаціях отримали дипломи, які були оформлені в жартівливій формі, в залежності від творчого підходу до праці та потенціалу кожного.

Привітати бібліотекарів прийшли учні Артемівської ЗОШ №18. У їх виконанні звучали слова класиків поезії Срібного віку, пісні під гітару, демонструвалися запальні танці.

Наприкінці семінару всі його учасники подякували керівництво ЗОШ № 18 та творчу групу за теплий прийом та подаровані хвилини радості.  

Шкільні бібліотекарі зібралися на святковий семінарШкільні бібліотекарі зібралися на святковий семінарШкільні бібліотекарі зібралися на святковий семінар

Останні статті на сайті