Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Участь в обласному семінарі

Переглядів: 4051
07.11.2013 - 09:40

05.11.2013 р. начальник служби у справах дітей та фахівець з профілактичної роботи ССД управління молодіжної політики  та у справах дітей  Артемівської міської ради взяли участь в обласному семінарі, який проводився за підтримки фонду Ріната АХМЕТОВА  «Розвиток України».

Тема робочої зустрічі: «Технології профілактики соціального сирітства – ефективна взаємодія для збереження дитини в родині».

Під час заходу виступили начальник служби у справах дітей Донецької облдержадміністрації В.В. Сагайдак, директор обласного центру соціальтних служб для сім’ї, дітей та молоді Ю.М. Балаболка, керівник управління у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністраці Л.І. Золкіна, які ознайомили присутніх  з  ситуацією в Донецькій області у сфері профілактики соціального сирітства.

Досвідом роботи з реалізації Донецької міської програми «Збережемо дитині сім’ю» поділилася заступник голови Куйбишівського району м.Донецьк М.В.Нечаєва.

Керівник регіонального центру в Естонії «Дитині – свій дім» Н. Умарова розкрила питання «Технології профілактики соціального сирітства. Досвід Європи у роботі з сім’ями. Практика України у роботі з сім’єю».

Презентацію однієї з технологій профілактики соціального сирітства – «Модель раннього виявлення сімей у групі ризику» зробив керівник організації «Дитині – свій дім» О.Кочубей .

Також з учасниками зустрічі був проведений майстер-клас по роботі з сім’єю та з питань застосування технологій профілактики соціального сирітства.

Останні статті на сайті