Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Проведено свято, присвячене Міжнародному Дню студента

Переглядів: 3647
15.11.2013 - 08:10

14.11.2013 в м.Артемівську управлінням молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради проведено свято, присвячене Міжнародному Дню студента.

На святі секретар Артемівської міської ради Кіщенко С.І. привітала студентську молодь зі святом та вручила подарунки молодіжним лідерам, інтелектуальній молоді. Начальник управління молодіжної політики та у справах дітей Махничева Л.О. поздоровила та нагородила кращих представників студентської молоді в номінаціях: «Спортивна обдарованість» та «Творча обдарованість». Всього було нагороджено 27 представників студентської молоді.  Також на святі були нагороджені грамотами та подарунками викладачі, класні керівники та куратори – 14 чол.. На святі була відзначена соціально-активна молодь, яка отримала стипендії народного депутата С.Клюєва, таких було відмічено 14 студентів, які активно приймають участь в громадському житті міста. Всього в святі прийняли участь 44 чол.

Управлінням молодіжної політики та у справах дітей було проведено міський конкурс творчих робіт «Артемівськ, я тебе люблю». Підведення підсумків конкурсу відбулося в рамках святкування міського свята, присвяченого Міжнародному Дню студентів. В номінації «Краща графічна роботу» отримали переш місце навчально-науковий професійно-педагогічний інститут УІПА та в номінації «Краща фоторобота» отримали перемогу Артемівське педагогічне училище.

Для молоді міста при підтримці народного депутата України С.П.Клюєва планується святкова дискотека 17.11.2013 року.

14.11.2013 в м.Артемівську управлінням молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради проведено свято, присвячене Міжнародному Дню студента. 14.11.2013 в м.Артемівську управлінням молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради проведено свято, присвячене Міжнародному Дню студента. 14.11.2013 в м.Артемівську управлінням молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради проведено свято, присвячене Міжнародному Дню студента. 14.11.2013 в м.Артемівську управлінням молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради проведено свято, присвячене Міжнародному Дню студента.

Останні статті на сайті