Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 123 гостя.

Засідання круглого столу з питання відзначення 200-річчя Великого Кобзаря

Переглядів: 3268
13.01.2014 - 06:48

Президент України Віктор Янукович оголосив 2014 рік в Україні Роком Тараса Шевченка.

Згідно відповідного Указу Глави держави в Артемівську за участю заступника міського голови Тетяни ПЕТРІЄНКО в Центральній міській бібліотеці відбулося засідання круглого столу щодо гідного відзначення 200-річного ювілею Кобзаря, підтримки заходів із вивчення, популяризації і збереження його спадщини на території Артемівської міської ради.

Тетяна ПЕТРІЄНКО доручила відповідним службам забезпечити здійснення заходів щодо широкого відзначення 200-річчя Тараса Шевченка з залученням громадськості, студентської та учнівської молоді, представників ЗМІ.

«Ми повинні висвітлити цю тему гідно, адже Тарас Григорович залишив українському народові величезний спадок. Ми повинні згадати його як поета, як прозаїка і як художника. В бібліотеках, музеї, в будинках культури мають бути не просто тематичні заходи, а достойні концерти, вечори присвячені ювілею Шевченка», - сказала заступник міського голови учасникам круглого столу. Тетяна ПЕТРІЄНКО чітко окреслила завдання та вимоги, які допоможуть Артемівську гідно відзначити 200-річчя Великого Кобзаря.

Тетяна ПЕТРІЄНКО доручила відповідним службам забезпечити здійснення заходів щодо широкого відзначення 200-річчя Тараса Шевченка з залученням громадськості, студентської та учнівської молоді, представників ЗМІ.Тетяна ПЕТРІЄНКО доручила відповідним службам забезпечити здійснення заходів щодо широкого відзначення 200-річчя Тараса Шевченка з залученням громадськості, студентської та учнівської молоді, представників ЗМІ.

Останні статті на сайті