Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Урядовий портал

В Артемівську вітають переможців!

Переглядів: 4674
15.01.2014 - 09:08

У 2013 році, який було проголошено Роком дитячої творчості, відповідно до завдань і заходів Державної цільової соціальної програми розвитку позашкільної освіти на період до 2014 року та плану роботи Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді (НЕНЦ) Міністерства освіти і науки України на 2013 рік НЕНЦ спільно із Всеукраїнською Асоціацією педагогів-позашкільників «Фактор» провів Перший тур Рейтингу якості позашкільної освіти «Золота когорта позашкільників».

На розгляд журі було подано 56 робіт із 18 регіонів України, в яких розкривався досвід роботи, презентувалися інноваційні форми управлінської діяльності, прогностичні орієнтири інноваційного розвитку, моніторинг якості освіти та система організації дослідно-експериментальної і навчально-виховної роботи у позашкільних навчальних закладах.

Педагогічні колективи 11 позашкільних навчальних закладів Донецької області визнано переможцями та лауреатами Рейтингу якості позашкільної освіти «Золота когорта позашкільників». Абсолютним переможцем Рейтингу став Артемівський міський Центр дітей та юнацтва (директор Світлана Єпік), який нагороджено Дипломом «Флагман позашкільної освіти України».

Дипломом лауреата Рейтингу нагороджений Часовоярський Центр дитячої та юнацької творчості (директор Ірина Мельник).

Останні статті на сайті