Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 129 гостей.

Конкурсний відбір на отримання другої вищої економічної освіти за Державною програмою

Переглядів: 3975
05.05.2014 - 06:26

ШАНОВНІ ПІДПРИЄМЦІ!
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України оголошує набір за програмою перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива»

Донецька регіональна робоча група Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва та Донецький національний університет проводять прийом документів спеціалістів, бажаючих прийняти участь в конкурсному відборі на отримання другої вищої економічної освіти за Державною програмою перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва  «Українська ініціатива».

Вимоги до претендентів:

  • місце роботи – підприємство будь-якої форми власності;
  • посада –керівник вищої або середньої ланки управління;
  • стаж роботи на керівній посаді – не менше 1 року;
  • вік – до 40 років;
  • освіта – вища.

Не передбачається участь у конкурсному відборі державних службовців, керівників закладів освіти, наукових і медичних закладів, а також працівників закордонних фірм і представництв-нерезидентів України.

Претенденти на перепідготовку подать наступні документи:

  • анкети на українській мові, три форми: анкета спеціаліста, інформація про підприємство, рекомендація керівника (знаходяться на сайті Мінекономрозитку www.me.gov.ua  у розділі МЦПК – Інформація для…Претендентів на перепідготовку і слухачів – програма для заповнення анкет);
  • копія диплому про вищу освіту (спеціаліст, магістр);
  • копія паспорту України;
  • копію трудової книжки;
  • 1 фотографія.

Термін навчання - 10 місяців за очно-заочною формою. Навчання здійснюється за рахунок коштів Державного бюджету України. Випускники отримують диплом спеціаліста про перепідготовку з присвоєнням кваліфікації менеджера. За результатами перепідготовки спеціалістам пропонується одномісячне стажування у Німеччині за рахунок коштів Федерального міністерства економіки і технологій Німеччини.

Підприємцям, які бажають прийняти участь у конкурсному відборі, необхідно до 15 травня 2014 року звернутися до секретаря Регіональної робочої групи (департамент економіки облдержадміністрації, тел. (050)9812455, електронна адреса:  interprog@ukrpost.ua).