Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 97 гостей.

ExportUA

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень

Переглядів: 3688
19.05.2014 - 12:47

Інформаційне повідомлення

про проведення громадських обговорень щодо врахування громадських інтересів під час розгляду питань про присвоєння об’єктам права власності (скверам, бульварам, площам, паркам), розташованих на території м. Артемівська,  імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і історичних подій

Суб’єкт, що  надав пропозицію щодо присвоєння об’єктам права власності імен фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події, організатор громадських обговорень щодо врахування громадських інтересів під час розгляду питань про присвоєння об’єктам права власності (скверам, бульварам, площам, паркам), розташованих на території м.Артемівська,  імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і історичних подій — Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (далі – УМР) знаходиться за адресою: 84500, м. Артемівськ, вул. Артема, 44, тел. 440255.

Найменування об’єктів права власності, яким пропонується присвоїти ім’я фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події:

Номер з/п

 

Парк, сквер, бульвар, площа

Назва вулиць, провулків, площ, бульварів, скверів т.п.

1.

сквер

«Воїнів Інтернаціоналістів»

2.

сквер

Воїнів-визволителів Донбасу

3.

сквер

Ім. Чапліна

4.

сквер

Чубаря

5.

сквер

Булавіна

6.

площа

Свободи

7.

площа

Привокзальна

8.

бульвар

Металургів

9.

бульвар

вул. Б. Горбатова

 Також додатково будуть присвоєнні найменування наступних об’єктів:

Номер з/п

 

Парк, сквер, бульвар, площа

Назва вулиць, провулків, площ, бульварів, скверів т.п.

1.

сквер

Дружби

2.

сквер

ДК «Машинобудівельник»

3.

сквер

«Ювілейний»

4.

парк

Культури та відпочинку

5.

парк

Каміння Донбасу

Строк проведення громадського обговорення – 20.07.2014 року.

Строк подання пропозицій (зауважень) громадськості з  питань про присвоєння об’єктам права власності, розташованих на території м. Артемівська,  імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і історичних подій – до 20.06.2014 року.

Відповідальний за проведення громадських обговорень – заступник начальника відділу архітектури і містобудування УМР – Піддубна К.А. (тел. 440255).

Форма проведення громадських обговорень – громадські слухання. Громадські обговорення відбудуться 21.07.2014 о 14.00 в приміщенні клубу ветеранів міського центру культури та дозвілля за адресою: м.Артемівськ, пл.Свободи, 1. Реєстрація учасників за тією ж адресою о 13.30 годині.

У громадських обговореннях можуть приймати участь усі ЗМІ, діючі на території м. Артемівська, які мають акредитацію у відповідності до чинного законодавства.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, адреси особи, яка їх подає, особистого підпису, від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади і особистого підпису керівника. Пропозиції (зауваження) подаються в термін до 20.06.2014  особисто або через уповноваженого представника до Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради за адресою: 84500, Донецька область, м. Артемівськ, вул. Артема, 44, відповідно до Форми для подання пропозицій, яка затверджена наказом начальника Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради з текстом якого можна ознайомитися на офіційному веб - сайті Артемівської міської ради: artemrada.gov.ua та в УМР (м.Артемівськ, вул. Артема, 44, каб. 524, тел. 440255).

Протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій (зауважень), Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради узагальнює їх та готує звіт, у якому зазначаються найменування організатора, зміст питання, що виносилося на громадське обговорення, інформація про осіб, які взяли участь в обговоренні порушеного питання, а також узагальнений аналіз пропозицій (зауважень), що надійшли під час проведення громадського обговорення.

Пропозиції (зауваження), отримані в ході проведення громадського обговорення, оприлюднюються шляхом розміщення звіту на офіційному веб-сайті Артемівської міської ради.

Наказ  управління   муніципального  розвитку від 16 травня 2014р. №67-п "Про  проведення громадських обговорень під час розгляду питань про присвоєння об’єктам права власності, розташованих на території м. Артемівська,  імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій"

Останні статті на сайті