Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

Донецька обласна рада

Відбулось засідання колегії відділу освіти з питань закінчення навчального року

Переглядів: 4188
29.05.2014 - 08:25

Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради 28 травня 2014 року відбулось чергове засідання колегії відділу освіти, яке провела начальник відділу освіти Марина Рубцова.

З першого питання про підсумки атестації керівних кадрів та педагогічних працівників у 2013-2014 навчальному році виступила заступник начальника відділу освіти Оксана Карпець, яка ознайомила керівників навчальних закладів з підсумками організації та проведення атестаційного періоду, роботи атестаційної комісії ІІ рівня, надала ґрунтовний аналіз показників поточного навчального року. Завідувач міського методичного кабінету Ніла Лисюк розповіла про результати роботи експертної групи, упровадження Комплексного оцінювання діяльності педпрацівників та рівень ефективності атестації щодо впливу на підвищення професійної компетентності педпрацівників. Вона представила таблиці рейтингу атестованих працівників за підсумками експертизи педагогічної діяльності.

З другого питання про ефективність діяльності адміністрацій та педколективів загальноосвітніх шкіл щодо забезпечення організованого завершення навчального року виступила головний спеціаліст з питань загальної середньої освіти Анна Орел. Вона ознайомила присутніх з нормативно-правовою базою, зробила ґрунтовний аналіз відвіданих уроків, перевірки журналів, кількості претендентів на нагородження медалями в навчальних закладах. Керівники шкіл Лариса Хмельницька (НВК №11), Євген Денисов (ЗОШ №12) та Ольга Турличкіна (ЗОШ №24) звітували перед аудиторією, що зроблено на виконання рішення колегії від 24.05.2013 року з питань організованого завершення навчального року.

Члени колегії також розглянули питання про стан інформатизації навчально-виховного процесу в закладах освіти, ознайомились з результатами тематичної перевірки в ЗОШ №4, 7, 12, 13, 15, 18, 24. Головний спеціаліст – начальник служби охорони праці та безпеки життєдіяльності Вячеслав Помінов доповів про стан створення безпечних умов для роботи у кабінетах інформатики шкіл №9, 11, 24 та школи-інтернату №1.

Про хід виконання зауважень і пропозицій за підсумками комплексної перевірки звітував директор вечірньої школи №1 Вадим Бак.

Наприкінці засідання були заслухані звіти керівників про виконання навчальними закладами рішень колегії відділу освіти за 2013 рік.

За підсумками роботи колегії прийняті відповідні рішення з кожного питання, які взяті на контроль для забезпечення їх виконання.

28 травня 2014 року відбулось засідання колегії відділу освіти Артемівської міської ради з питань закінчення навчального року28 травня 2014 року відбулось засідання колегії відділу освіти Артемівської міської ради з питань закінчення навчального року28 травня 2014 року відбулось засідання колегії відділу освіти Артемівської міської ради з питань закінчення навчального року