Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Як ми відпочивали у пришкільному таборі ЗОШ №14

Переглядів: 4276
26.06.2014 - 10:56

З 2 по 20 червня включно, протягом 14 днів, на базі Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 працював пришкільний табір з денним перебуванням «Веселкова країна», в якому відпочивало 17 дітей віком від 7 до11 років.

З дітьми працювали досвідчені вихователі – Ольга Данилова, Інна Скоріна, Валентина Аврамова, музичний керівник – Анна Савченко, учитель фізичної культури – Олена Заходіло, практичний психолог – Тетяна Швачко, педагог-організатор – Ольга Борисова. Очолила команду вихователів начальник пришкільного майданчика, вчитель початкових класів Раїса Мирошниченко. Свою роботу намагалися організувати так, щоб школярам було цікаво, щоб вони навчились чогось нового, розкрили свої здібності, таланти, гарно відпочили.

У приміщенні школи було обладнано ігрову кімнату, «кінозал» та кімнату для відпочинку дітей. Майданчик був забезпечений спортивним інвентарем, настільними іграми, дитячими книжками, іграшками та ляльковим театром.

Щодня у таборі проводились лінійка, зарядка. Після сніданку - екскурсії в природу, бесіди, конкурси та інтелектуальні ігри, спортивні ігри та змагання, тренінгові заняття з практичним психологом, виховні години, літературознавчі КВК, концерти, дискотеки, рухливі ігри, походи дорогами рідного краю.

Життя у таборі було насичене різноманітними подіями. Ось найяскравіші його сторінки. «День захисту тварин» був присвячений нашим найменшим друзям. Учні брали участь у брейн-рингу, малювали своїх домашніх улюбленців, а потім дивилися презентацію «Червона книга тварин». «День Святої Трійці» відмітили екскурсією до Преображенського храму Іверської ікони Пресвятої Богородиці м. Соледара. Дуже цікаво пройшов захід «Подорож до казкової країни», з вихованцями провели вікторину-презентацію «Сторінками народних казок». Під час екскурсій діти вивчали тваринний та рослинний світ рідного краю, вчилися спілкуватися з природою, вивчали правила поведінки, збирали лікарські рослини, липовий цвіт для безкоштовної фітотерапії проти вірусних інфекцій.

Завершив роботу пришкільного табору «Веселкова країна» святковий захід «Здрастуй, літо». Цього дня вихованці табору шукали скарби. Скриню з сюрпризом діти знайшли у шкільному саду і, здобувши перемогу, задоволені повернулися на шкільне подвір’я, де їх вже чекали батьки. Великим подарунком для малечі стала дискотека «Табір, до побачення!» і розігрування призів у безпрограшній лотереї.

З 2 по 20 червня включно, протягом 14 днів, на базі Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 працював пришкільний табір з денним перебуванням «Веселкова країна», в якому відпочивало 17 дітей віком від 7 до11 років.З 2 по 20 червня включно, протягом 14 днів, на базі Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 працював пришкільний табір з денним перебуванням «Веселкова країна», в якому відпочивало 17 дітей віком від 7 до11 років.