Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Презедент України

Майже 28 тис. підприємців підвищили заробітну плату своїм найманим працівникам

Переглядів: 2244
12.08.2014 - 05:47

У першому півріччі поточного року завдяки фахівцям територіальних органів Державної фіскальної служби рівень виплати заробітної плати своїм працівникам підвищили майже 28 тис. суб’єктів господарювання.

Переконати їх виплачувати своїм найманцям більшу зарплатню вдалося під час спільних заходів ДФС та органів місцевого самоврядування. Завдяки цьому бюджет отримав додаткових 52,9 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Крім того, за цей період було виявлено понад 35 тис. найманих осіб, які працювали без укладання трудових угод з роботодавцями. Вони сплатили до бюджету понад 8 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та 16 млн. грн. єдиного внеску.

Ще понад 13 тис. громадян, які працювали нелегально, офіційно зареєструвалися підприємцями та сплатили до бюджету 4,5 млн. грн.. податків.

Загалом, за вказаний період під час перевірок на дотримання трудового законодавства порушення фіксувалися у 85 відс. суб’єктів господарювання. До бюджету донараховано майже 218 млн. грн. податку з урахуванням штрафних санкцій.

Останні статті на сайті