Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 154 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Діти Артемівська єднають Україну

Переглядів: 3625
18.08.2014 - 06:47

Поки дорослі сперечаються про те, в якій країні вони хочуть жити, діти малюють українську символіку і бажають всім миру. «Україна – це ми» - саме під таким гаслом готується виставка дитячих малюнків, яка спрямована на формування у дітей почуття національної гідності та національної свідомості. До цікавої події залучилися педагоги, вихованці дошкільних установ міста Артемівська та їх батьки.

Маленьким художникам пропонувалось зробити малюнки на патріотичну тематику. Дошкільнята вразили своїми ідеями щодо композицій робіт, цікаво поєднуючи кольори національного прапору з символами нашої держави та оберегами українського народу. Роботи були виконані у різних техніках: акварель, квілінг, гратаж, об’ємна аплікація, орігамі, бісеромозаїка, паперопластика, ниткографія, колаж. Від композицій ішла шалена енергетика щирих дитячих сердець!

Роботи можна побачити 22 серпня на виставці в міському Центрі культури та дозвілля імені Євгена Мартинова, де відбудуться святкові заходи до Дня незалежності України. Виставка триває і може бути доповнена новими роботами.

22 серпня на виставці в міському Центрі культури та дозвілля імені Євгена Мартинова готується виставка дитячих малюнків під гаслом «Україна – це ми»22 серпня на виставці в міському Центрі культури та дозвілля імені Євгена Мартинова готується виставка дитячих малюнків під гаслом «Україна – це ми»22 серпня на виставці в міському Центрі культури та дозвілля імені Євгена Мартинова готується виставка дитячих малюнків під гаслом «Україна – це ми»22 серпня на виставці в міському Центрі культури та дозвілля імені Євгена Мартинова готується виставка дитячих малюнків під гаслом «Україна – це ми»

Останні статті на сайті