Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 166 гостей.

Презедент України

Вихованці дитсадка «Кульбабка» міста Артемівська зустрічали Яблучний Спас

Переглядів: 3443
20.08.2014 - 12:36

З метою ознайомлення з народними традиціями, формування національної свідомості та любові до рідної землі 19.08.2014 року в дошкільному навчальному закладі яслах-садку №39 «Кульбабка» відбулася музична розвага «Спас яблучний прийшов».

В народі кажуть, що на Спаса літо зустрічається з осінню, і природа надзвичайно щедро показує свою красу і багатство.

Завдяки цьому заходу діти дізналися, що Яблучний Спас завжди відзначали в народі з великою урочистістю, адже його називали Великим Спасом, святом врожаю. На Спаса люди пригощаються фруктами, медом, відварами цілющих трав та квітів.

Під час розваги діти разом з Петрушкою та веселим Козачком каталися на веселих каруселях, грали в естафети. Захід сприяв вихованню у малечі чуйного ставлення один до одного, щедрості, покращенню емоційного настрою, відчуттю радості від колективного спілкування.

З метою ознайомлення з народними традиціями, формування національної свідомості та любові до рідної землі 19.08.2014 року в дошкільному навчальному закладі яслах-садку №39 «Кульбабка» міста Артемівська відбулася музична розвага «Спас яблучний прийшов». З метою ознайомлення з народними традиціями, формування національної свідомості та любові до рідної землі 19.08.2014 року в дошкільному навчальному закладі яслах-садку №39 «Кульбабка» міста Артемівська відбулася музична розвага «Спас яблучний прийшов». З метою ознайомлення з народними традиціями, формування національної свідомості та любові до рідної землі 19.08.2014 року в дошкільному навчальному закладі яслах-садку №39 «Кульбабка» міста Артемівська відбулася музична розвага «Спас яблучний прийшов».