Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 287 гостей.

Презедент України

Місто Артемівськ – моє натхнення

Переглядів: 4048
17.09.2014 - 07:58

В актовій залі Артемівської школи №5 відбувся літературний вечір за поезією Володимира Черепкова «Місто моє – моє натхнення», який підготували вчителі української мови та літератури Наталя Харківська, Тетяна Донченко та вчитель музики Наталя Цимбал.

Розпочався вечір відеороликом про місто Артемівськ, місто із славною історією, місто-трудівник, місто, яке є малою батьківщиною для багатьох видатних людей. Одним із таких артемівців є Володимир Черепков, колишній директор школи №5, людина творча, справжній майстер слова.

Творча спадщина поета багатогранна. У цьому переконалися учні старших класів, батьки та педагоги. Зі сцени у виконанні старшокласників звучали прекрасні поезії про природу, про рідне місто та Донеччину, про Україну та її історію. А яке ж свято без пісні! Багато поезій Володимира Черепкова стали чудовими піснями. Декілька з них: «Осінь», «Пам'ять», «Мій Артемівськ» - виконали учасники вокального ансамблю «Віста».

Усі присутні на вечорі відкрили для себе щось нове, досі не відоме у віршах Володимира Черепкова, який своєю творчістю спонукає нас любити рідний край, своє місто, виховує безмежну любов до прекрасного.

p1050550p1050555p1050563