Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Тиждень дошкільної освіти в місті Артемівську

Переглядів: 4337
02.10.2014 - 10:38

Вже третій рік поспіль в Україні відмічають День дошкільника. У дошкільних навчальних закладах міста Артемівська був організований Тиждень дошкільної освіти, в рамках якого проведені різноманітні заходи, присвячені професійному святу.

В багатьох дитсадках пройшов День відчинених дверей «Садочок рідний – ти найкращий!», проведені тематичні заняття з теми «Дитячий садок», виставки дитячих малюнків «Мій вихователь - найкращий».

Яскравими та незабутніми подіями стали музичні свята: «Весела мандрівка» (ДНЗ №4), «Чарівна скринька» (ДНЗ №18), «Наче квіточки у віночку наші діти у садочку» (ДНЗ №27), «Пригоди Червоної Капелюшки» (ДНЗ №34), «В країні чудес» (ДНЗ №39), «Країна чарівників» (ДНЗ №47), «Казка на святі Дошкілля» (ДНЗ №58). Проведені заходи сприяли створенню святкової атмосфери, формуванню яскравої людської індивідуальності, самовираженню малюків, співдружності, любові до навколишнього світу, любові до Батьківщини.

Дітлахи мали можливість позмагатись в спритності, кмітливості, швидкості завдяки спортивним розвагам: «Веселі старти» (ДНЗ №47), «Вітаміни – наші друзі!» (ДНЗ №42), «Паровозик із Ромашково» (ДНЗ №58), «Подорож дошкільнят в країну Дитинства» (ДНЗ №№ 49, 55).

Святкові концерти, присвячені Дню дошкілля, пройшли в дитсадках №32 та №56, фестиваль творчості – в дошкільному закладі №42. В урочистій атмосфері музичного залу, під звуки чарівної музики педагоги та маленькі дошкільнята вітали одне одного зі святом, співали пісні, танцювали та були однією дружньою сім’єю. Батьки також прийняли участь в дитячих розвагах та вікторині «Найрозумніший» (ДНЗ №39), у конкурсі макетів «Ігровий майданчик дитячої радості» (ДНЗ №47), у конкурсі сімейних та групових газет «Дошкільник за покликанням душі» (ДНЗ №27 та №34). Працівники дитячого закладу №47 прийняли участь у виставці творчих робіт «Невичерпане джерело талантів», а в ДНЗ №27 було організовано виставку портфоліо вихователів «Феї Країни Дитинства».

«Твори добро» - під таким гаслом напередодні Всеукраїнського Дня дошкілля продовжилась благодійна акція «Щире серце», яка стартувала ще в серпні місяці за ініціативою відділу освіти Артемівської міської ради. Небайдужими батьками та турботливими працівниками дошкільних установ №№ 54, 58 були зібрані канцтовари та передані дітям-переселенцям, які відвідують дошкільні заклади міста.

Отримання дітьми подарунків було організоване у вигляді цікавих свят та розваг. Казкові герої допомогли вихованцям зануритися в світ тепла та добра. Діти відчули щирість сердець малят та дорослих по відношенню до себе.

Нехай малеча росте та навчається в атмосфері любові, добра та радощів!

 

Вже третій рік поспіль в Україні відмічають День дошкільника. У дошкільних навчальних закладах міста Артемівська був організований Тиждень дошкільної освіти, в рамках якого проведені різноманітні заходи, присвячені професійному святу.Вже третій рік поспіль в Україні відмічають День дошкільника. У дошкільних навчальних закладах міста Артемівська був організований Тиждень дошкільної освіти, в рамках якого проведені різноманітні заходи, присвячені професійному святу.Вже третій рік поспіль в Україні відмічають День дошкільника. У дошкільних навчальних закладах міста Артемівська був організований Тиждень дошкільної освіти, в рамках якого проведені різноманітні заходи, присвячені професійному святу.Вже третій рік поспіль в Україні відмічають День дошкільника. У дошкільних навчальних закладах міста Артемівська був організований Тиждень дошкільної освіти, в рамках якого проведені різноманітні заходи, присвячені професійному святу.Вже третій рік поспіль в Україні відмічають День дошкільника. У дошкільних навчальних закладах міста Артемівська був організований Тиждень дошкільної освіти, в рамках якого проведені різноманітні заходи, присвячені професійному святу.

Останні статті на сайті