Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 90 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

В Артемівській школі-інтернаті №1 відбулись загальношкільні батьківські збори

Переглядів: 3151
02.10.2014 - 11:08

В Артемівській загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІ ступенів №1 відбулись загальношкільні батьківські збори за темою «Учень – сім’я, школа».

Перед батьківською громадкістю виступали запрошені гості. Оперуповноважені ВКМСД Романюк К.Г., В’ялий М.А. висвітлили питання «Запобігання дитячої бездоглядності, правопорушень»; спеціаліст АМЦСССДМ Макаренко Ю.О. - «Особистий приклад у вихованні».

Директор школи Тетяна Старусєва ознайомила батьків з організацією навчально-виховного процесу у школі у 2014-2015 н. р. та умовами перебування дітей у закладі. Заступник директора з НВР Тетяна Горда підвела підсумки впровадження І етапу (2013-2014 н. р.) експерименту «Школа успіху, любові і добра». Соціальним педагогом Тетяною Лисенко був проведений тренінг «Права дітей. Чого ми чекаємо від них». Заступник директора з ВР Олена Кириченко загострила увагу на відповідальності батьків за забезпечення безпеки життєдіяльності дітей. З батьками проведено інструктаж про дії учнів та батьків під час виявлення вибухово-небезпечних предметів. Роздані пам’ятки «Як поводитись під час бойових дій».

Батьки, присутні на зборах, задавали виступаючим питання, на які отримали конкретні відповіді.

Спілкування було корисним та результативним.

В Артемівській загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІ ступенів №1 відбулись загальношкільні батьківські збори за темою «Учень – сім’я, школа».