Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Верховна рада України

Змагання з техніки пішохідного туризму в Артемівську

Переглядів: 2728
03.11.2014 - 07:21

Згідно плану роботи Артемівського міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсій на осінні канікули 29 жовтня на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №18 пройшли змагання з техніки пішохідного туризму серед школярів загальноосвітніх закладів міста.

Активну участь у змаганнях, присвячених 70-річчю визволення України від німецько-фашистських загарбників, взяли спортсмени загальноосвітніх закладів №4, 5, 7, 12, 18, 24, школи-інтернату №1.

В умовах теплої осінньої погоди захід зібрав небайдужих до туризму дітей та дорослих. Спортсмени змагалися на смузі перешкод, долаючи умовні гірські схили, болота та ущелини; встановлювали намети та збирали похідний рюкзак. Загалом, змагання показали, що спортсмени-початківці за час від початку занять у гуртках набули певних знань та практичних навичок з техніки пішохідного туризму.

Підсумком змагань стали гарний настрій та високі результати.

29 жовтня на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №18 пройшли змагання з техніки пішохідного туризму серед школярів загальноосвітніх закладів міста Артемівськ29 жовтня на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №18 пройшли змагання з техніки пішохідного туризму серед школярів загальноосвітніх закладів міста Артемівськ29 жовтня на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №18 пройшли змагання з техніки пішохідного туризму серед школярів загальноосвітніх закладів міста Артемівськ

Останні статті на сайті