Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 128 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

До Артемівської школи-інтернату №1 завітали прикордонники

Переглядів: 2956
19.11.2014 - 08:40

Події, які сьогодні відбуваються на Україні, особливо, на території Донбасу, не можуть не впливати на долю підростаючого покоління.

Молоді серця потребують допомоги у свідомому виборі принципової позиції на шляху до миру, злагоди та економічної стабільності в країні. Багато людей опинилися в складних життєвих умовах. І важливо, щоб у такий час поруч були ті, хто може підтримати, надати посильну допомогу.

Нещодавно до Артемівської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів №1 завітали в гості прикордонники Могилів-Подільського прикордонного загону. Завітали не з пустими руками. Вони привезли дітям продукти харчування, канцелярські товари, подарунки. Теплим було спілкування дітей з військовими у затишних класах. Ця зустріч залишилася в пам’яті дітей уроком патріотизму та благодійності. Вихованці школи-інтернату подякували прикордонникам та побажали їм МИРУ.

До Артемівської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів №1 завітали в гості прикордонники Могилів-Подільського прикордонного загону. Завітали не з пустими руками. Вони привезли дітям продукти харчування, канцелярські товари, подарунки.До Артемівської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів №1 завітали в гості прикордонники Могилів-Подільського прикордонного загону. Завітали не з пустими руками. Вони привезли дітям продукти харчування, канцелярські товари, подарунки.