Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Свято до Всесвітнього дня дитини провели в садку «Кульбабка»

Переглядів: 2940
25.11.2014 - 12:45

Щорічно 20 листопада відзначається міжнародне свято - Всесвітній день дитини. Це день світового братерства і взаєморозуміння, присвячений діяльності, спрямованій на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі.

Всі знають фразу: «Діти - квіти життя». Вона містить найглибший зміст, тому що діти - це наше майбутнє. Наша задача - забезпечити їм умови, щоб вони виросли здоровими, стали освіченими і досягли великих успіхів в житті, навчилися любити навколишній світ і прагнути до прекрасного, а також стали надією і опорою сучасного і майбутнього суспільства.

Цьому сприяло музично-спортивне свято «До нас приїхав цирк», яке відбулося в дошкільному навчальному закладі яслах-садку №39 «Кульбабка». Діти старших груп та учні другого класу школи №12 мали змогу не тільки побувати в атмосфері цирку, а й безпосередньо прийняти в ньому участь. Вони продемонстрували вправність у жонглюванні, показували акробатичні трюки, вміло вправлялися з «вогняними» перепонами.

Учасники отримали багато позитивних емоцій та навчилися краще розуміти один одного.

 

В дошкільному навчальному закладі яслах-садку №39 «Кульбабка» відбулося музично-спортивне свято «До нас приїхав цирк» В дошкільному навчальному закладі яслах-садку №39 «Кульбабка» відбулося музично-спортивне свято «До нас приїхав цирк» В дошкільному навчальному закладі яслах-садку №39 «Кульбабка» відбулося музично-спортивне свято «До нас приїхав цирк»