Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 118 гостей.

Донецька обласна рада

«Зірковий час» в Артемівській школі №5

Переглядів: 2948
30.12.2014 - 13:44

Для учнів школи №5, які в І семестрі 2014-2015 н. р. досягли вершин успіху в олімпіадах, творчих конкурсах, спортивних змаганнях, конкурсі-захисті робіт МАН, відбулась щорічна церемонія нагородження «Зірковий час».

За підтримки батьківського комітету 96 учнів отримали солодкі подарунки за певні досягнення.

Як наголосила Валентина Ночовка, цей рік є для школи роком великих перемог. Вона разом зі Снігуронькою та Дідом Морозом вручала учням подарунки. Найбільших результатів досягли учні: Кумачов Олександр (11-Б), Власова Ганна (9-А), Івкова Ніна (10-А), Бєлих Олександр (10-А), Кубрак Аліна (11-А), Олійник Михайло (9-А), Славгородський Максим (6-Б), - які стали переможцями та призерами в 4, 3 та 2 олімпіадах та в конкурсі-захисті робіт МАН.

Для учнів школи №5, які в І семестрі 2014-2015 н. р. досягли вершин успіху в олімпіадах, творчих конкурсах, спортивних змаганнях, конкурсі-захисті робіт МАН, відбулась щорічна церемонія нагородження «Зірковий час».Для учнів школи №5, які в І семестрі 2014-2015 н. р. досягли вершин успіху в олімпіадах, творчих конкурсах, спортивних змаганнях, конкурсі-захисті робіт МАН, відбулась щорічна церемонія нагородження «Зірковий час».Для учнів школи №5, які в І семестрі 2014-2015 н. р. досягли вершин успіху в олімпіадах, творчих конкурсах, спортивних змаганнях, конкурсі-захисті робіт МАН, відбулась щорічна церемонія нагородження «Зірковий час».

Останні статті на сайті