Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Проведення АТО не завада для розливу оковитої

Переглядів: 3335
22.04.2015 - 10:22

Співробітниками СУ ФР ДПІ у м. Краматорську ГУ Міндоходів у Донецькій області спільно із співробітниками ГМУ ОЗ ДФС України в зоні АТО в рамках операції «Акциз-2015» викрито підпільний цех по виготовленню лікеро-горілчаних виробів, організований мешканцем м. Артемівськ Донецької області.

Так, мешканець м. Артемівськ громадянин С. 1967 року народження організував незаконне виготовлення та реалізацію фальсифікованих алкогольних напоїв. У складських приміщеннях, розташованих у м. Артемівську, громадянин С. обладнав підпільний цех з незаконного виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв, придбавши обладнання для розливу ЛГВ, пристрій для оклеювання пляшок етикетками та марками акцизного податку, піч для спаювання ящиків під ЛГВ, пристрій для нанесення дати виробництва, підйомник, насоси, повітряні компресори, ємності та пакувальну плівку.

Для імітації справжності товару громадянин С. пляшки з сурогатом оздоблював придбаними етикетками, та кришками відомих виробників горілки та оклеював марками акцизного податку.

З метою дотримання конспірації, громадянин С. розробив схему, згідно якої саморобні алкогольних напоїв зберігались та продавались у сусідньому місті у орендованому складі.

За фактом виготовлення, зберігання з метою реалізації незаконно виготовлених фальсифікованих алкогольних напоїв слідчим управлінням фінансових розслідувань зареєстровано кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 КК України. В ході проведених обшуків на місці злочину працівниками податкової міліції виявлено та вилучено ТМЦ, що підтверджують злочинну діяльність, на загальну суму понад 1,3 млн. грн. Крім обладнання та знарядь злочину податківці вилучили у великій кількості, як порожні так і заповнені сурогатом пляшки, а також готову продукцію: пляшки з горілкою та коньяком різних найменувань «Добірна Пшенична межа», «Хлібний Дар», «Меdoff» та інші, обклеєні марками акцизного податку з ознаками фальсифікації.

Ведеться слідство, встановлюються розміри нанесених державі збитків та співучасники злочинця.