Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 76 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

В Артемівську підведено підсумки І (міського) туру Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу»

Переглядів: 4144
24.04.2015 - 12:48

З метою виявлення творчих пошуків учителів, підвищення рівня їх професійної майстерності, розвитку шкільного футболу й популяризації засад здорового способу життя з 20 по 22 квітня був проведений І (міський) етап Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу».

До міського оргкомітету на участь у конкурсі було подано 5 заяв від учителів фізичної культури шкіл №№5, 10, 17, 24, НВК №11.

Згідно з рекомендаціями департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації для участі у Конкурсі необхідно було надати інноваційні відео-уроки фізичної культури, уроки фізичної культури з елементами футболу та їх конспекти.

За рішенням журі переможцями І туру стали:

  • 1 місце – Ірина Коротка, учитель фізичного виховання ЗОШ №17 (спеціаліст ІІ категорії, стаж роботи – 6 років);
  • ІІ місце – Сергій Холод, учитель фізичного виховання ЗОШ №24 (спеціаліст вищої категорії, має звання «Старший учитель», стаж роботи – 23 роки);
  • ІІІ місце – Катерина Сиротюк, учитель фізичного виховання ЗОШ №5 (спеціаліст ІІ категорії, стаж роботи – 9 років).

Призерів нагороджено дипломами відділу освіти. Матеріали переможця міського туру Короткої Ірини Василівни надано для участі в обласному турі. Тож, ми щиро бажаємо вчителю гідно представити місто Артемівськ і з нетерпінням чекатимемо результатів конкурсу!