Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 61 гість.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Учні Артемівської школи №5 вшанували пам’ять героїв Другої Світової Війни

Переглядів: 3023
13.05.2015 - 05:33

В Артемівській школі №5 з профільним навчанням відбулися заходи, присвячені 70-ій річниці перемоги над нацизмом та завершення війни у Європі.

Учні 1-х, 8-х та 9-х класів навідали ветеранів війни, привітали їх квітами та листівками, зробленими власноруч. Багато емоцій викликали у ветеранів вірші, які школярі читали їм при зустрічі.

У школі було організовано мітинг під слоганом «Пам’ятаємо! Перемагаємо!», в ході якого діти вшанували пам’ять героїв Другої Світової Війни. У заході взяли участь не тільки учні, а й вчителі школи Наталя Цимбал та Наталя Альгіна. Протягом мітингу школярі танцювали, співали пісні про події минулого, грали на музичних інструментах. Діти відзначили, що гарно жити в світі, коли яскраво світить сонце, співають пташки; коли можна грати із друзями, коли є мама й тато. Але так буває не завжди. Найщиріші емоції у присутніх в залі викликали вірші, в яких дівчата й хлопці змалювали реалістичну картину трагічних подій війни: сльози матерів, гіркі почуття розлуки, сумні спогади та довгоочікувану перемогу. Наприкінці мітингу школярі вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та запустили в небо білі кульки із лелеками, що символізують мир та спокій у світі. Діти взялися за руки та разом сказали: «Ми хочемо миру!».

Учні 5-х класів продовжили цей захід марш-броском, присвяченим 70-ій річниці перемоги над нацизмом та завершення війни у Європі.

В Артемівській школі №5 з профільним навчанням відбулися заходи, присвячені 70-ій річниці перемоги над нацизмом та завершення війни у Європі.В Артемівській школі №5 з профільним навчанням відбулися заходи, присвячені 70-ій річниці перемоги над нацизмом та завершення війни у Європі.В Артемівській школі №5 з профільним навчанням відбулися заходи, присвячені 70-ій річниці перемоги над нацизмом та завершення війни у Європі.В Артемівській школі №5 з профільним навчанням відбулися заходи, присвячені 70-ій річниці перемоги над нацизмом та завершення війни у Європі.

Останні статті на сайті