Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 46 гостей.

Донецька обласна рада

«Сходинками бізнесу»

Переглядів: 2979
02.06.2015 - 10:54

Минулого тижня на базі Артемівського факультету економіки та підприємництва ПВНЗ «Донецький університет економіки та права» з метою розширення економічних знань та кола інтересів підлітків для учнів 8-9 класів Артемівської гімназії «Сузір’я» була проведена економічна гра «Сходинками бізнесу».

Ініціаторами та організаторами гри виступили зав. кафедрою економіки та підприємництва, к.е.н., доцент АФЕП ДонУЕП С.О. Краснощок, викладач економіки О.А. Ракітіна, студенти 3 курсу ДонУЕП, спец. «Економіка підприємства». 

У грі взяли участь дві команди: «Долари» (8 клас) та «Єврикі» (9 клас). 

Розпочалася конкурсна програма з розминки «Економічна абетка», у якій перемогли дев’ятикласники.

Далі на учасників чекали різноманітні конкурси та вікторини: «Знайди антонім», «Інсценована задача», «Аукціон», «Двобій капітанів», «Економічне слово», «Первісний бартер».

Оцінювало виступи команд суворе, але справедливе журі – зав. кафедрою економіки та підприємництва, к.е.н., доцент АФЕП ДонУЕП С.О. Краснощок, заст. директора з навчально-методичної роботи, учитель вищої категорії Артемівської гімназії «Сузір’я» І.О. Прийменко.

Кожен одержаний бал переводився в грошовий еквівалент. Найбільш кмітливими, заповзятливими, енергійними та економічно грамотними виявилися учні 9 класу, команда «Єврикі».

Усі переможці та учасники конкурсів були нагороджені дипломами, грамотами та призами.