Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 127 гостей.

ExportUA

Допомога артемівських педагогів та школярів захисникам міста

Переглядів: 1424
11.06.2015 - 13:41

Бути свідомим громадянином і патріотом своєї держави означає бути здатним робити усе можливе для її охорони, захисту та процвітання. У найскладніший для нашої держави час жодний її мешканець не може залишатися стороннім спостерігачем.

У спортивній залі Артемівського навчально-виховного комплексу №11 відбулася урочиста передача маскувальної сітки представникам батальйону «Закарпаття», які захищають Артемівськ. Над виготовленням сітки протягом двох діб працювали учні та вчителі міста.

Зі словами привітання до присутніх звернувся міський голова Олексій Рева, який подякував дітям та педагогам за громадянську позицію.

Представники батальйону «Закарпаття» відмітили патріотизм артемівських школярів та вчителів, вручили дітям для музейної кімнати прапор України.

Наприкінці зустрічі діти з побажаннями миру та добра передали для бійців ЗСУ зроблені власноруч обереги – кукли-мотанки та коровай.

Допомога артемівських педагогів та школярів захисникам містаДопомога артемівських педагогів та школярів захисникам містаДопомога артемівських педагогів та школярів захисникам міста