Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Податковою міліцією Донецької області ліквідовано міжрегіональний конвертаційний центр

Переглядів: 2529
16.07.2015 - 05:45

Податковою міліцією  ГУ ДФС у Донецькій області спільно з прокуратурою Донецької області та УСБУ у Донецькій області викрито та припинено діяльність міжрегіонального конвертаційного центру, ділки  якого використовували фіктивні СПД зареєстровані у м. Маріуполі, у м. Дніпропетровську, у м. Києві.

09 липня на підставі ухвал слідчого судді одночасно проведено 2 обшуки у м. Маріуполі,  9 обшуків у м. Дніпропетровську у  офісах конвертаційного центру та місцях мешкання фігурантів.

В ході обшуків виявлено та вилучено фактичні докази злочинної діяльності, бухгалтерські документи, комп'ютерну техніку, грошові кошти, 154 печатки підприємств, які входили до складу конвертаційного центру, а також гербові печатки податкових інспекцій м. Києва та м. Дніпропетровська, одна печатка банківської установи.

Накладено арешти на рахунки підприємств з ознаками фіктивності в 6 банках. На рахунках вже заблоковано близько 1 млн. грн. грошових коштів, інформація з банків оновлюється.

Вирішується питання про додаткову реєстрацію кримінальних проваджень за ст. 191 (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем), ст.205 (фіктивне підприємництво), ст.209 (легалізація доходів, одержаних злочинним шляхом) та 364 (зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України відносно організаторів та учасників злочинної діяльності, розкрадачів державних коштів.

Злочинцям загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років з конфіскацією коштів та майна, одержаних злочинним шляхом.

Останні статті на сайті