Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Урочисті збори, присвячені Марченко Івану Дмитровичу

Переглядів: 9353
11.04.2011 - 13:27

8 квітня у клубі ветеранів та молоді «Надвечір’я» відбулося урочисте засідання Артемівської міської ради ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку, на якому були висловлені слова подяки за плідну роботу Івану Дмитровичу Марченко, який займав посаду голови ради більше 10 років. Також Іван Дмитрович Почесний громадянин м. Артемівська, Народний депутат І скликання Верховної Ради України, неодноразово був обраний членом виконавчого комітету Артемівської міської ради.

До Івана Дмитровича звернувся міський голова Олексій Рева, який подякував йому за вагомий внесок та підтримку ветеранського руху у м. Артемівську та вручив подарунок.

Також зі словами привітання до І.Д. Марченко звернулися: голова Артемівської міської організації Партії регіонів Олександр Шинкаренко; помічник Народного депутата України Сергія Клюєва, депутат Донецької обласної ради Сергій Мальцев; заступник Артемівської міської ради ветеранів війни, праці, збройних сил та органів правопорядку Валерій Вітковський; спеціаліст зі зв’язку з громадськістю ЗАТ Машинобудівний завод «Вістек» Валентина Долинська та ін.

Хор ветеранів Великої Вітчизняної війни та творчі колективи міста подарували всім присутнім своє мистецтво.

234

Останні статті на сайті